Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ένα κάλεσμα και μια προειδοποίηση από τον Αλέκο Πνευματικό 

- Advertisement -

«Ερωτοτροπούν» Νανόπουλος και Πνευματικός είπε ο Χρήστο Κορδώσης καλώντας τους να τηρούν λίγο τα προσχήματα γιατί «εκτίθενται».

Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την απάντηση του Αλ. Πνευματικου, επί προσπωπικού.

«Eχουν στηρίξει τις πολιτικές και τώρα κάνουν οξεία κριτική στο δήμαρχο και την δημοτική αρχή. Δεν θα στηρίξω κανέναν που δεν έχει πολιτικές τις οποίες πρεσβεύω για το καλό του δήμου» είπε ο πρώην δήμαρχος στο χθεσινό συμβούλιο ξεκαθαρίζοντας πως…τα παλικάρια θα πρέπει να σφαγούν στην ποδιά του!  

««Δεν έχει σημασία αν είχα στο παρελθόν κακές ή καλές σχέσεις με κάποιον που είναι σε αυτό το συμβούλιο ή όχι. Αν δεν είμαι υποψήφιος θα στηρίξω εκείνον που είναι κοντά στις απόψεις που έχω για τα θέματα του δήμου και μιλώ αυτοδιοικητικά . Ετσι πορεύομαι»

επεσήμανε βάζοντας κανόνες, όρους και προϋποθέσεις στο ζήτημα «στήριξη» , μόνο κάποιος αδαής δεν θα το αντιλαμβανόταν. Κι αυτή ήταν η προειδοποίηση του Αλέκου Πνευματικού με αποδέκτες; όλους!  

Το κάλεσμα του ωστόσο, κάλεσμα που ακολούθησε την προειδοποίηση, είχε έναν και μόνο αποδέκτη, τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. 

Ο πρώην δήμαρχος αν και καταψήφισε τον προυπολογισμό του νέου έτους αναγνώρισε πολλά θετικά στοιχεία σε αυτόν και παραίνεσε τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή όχι μόνο να τον υλοποιήσουν αλλά να υιοθετήσουν και κάποιες από τις προτάσεις – παρατηρήσεις που ο ίδιος έκανε στην τοποθέτηση του. «Υλοποιήστε τα» είπε αρκετές φορές δημιουργώντας την αίσθηση της συμπόρευσης εφόσον τα ανωτέρω υλοποιηθούν. 

Βέβαια ο Αλέκος Πνευματικός με σαφήνεια είπε πως ακόμα, δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του, εάν δηλαδή θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι, αφήνοντας ακόμα σε αγωνία τους υποστηρικτές του αλλά και τους αντιπάλους του. 

Σίγουρος για την υποψηφιότητά του και το αποτέλεσμα των εκλογών εμφανίζεται μόνο ο Νίκος Σταυρέλης.

Χ@ra

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog