Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Από Πρωτοχρονιά… καλοκαίρι: Λουτρακιώτες στις παραλίες για μπάνιο, στις 02 Ιανουαρίου.

- Advertisement -
  • Υψηλές για την εποχή οι θερμοκρασίες. Από Πρωτοχρονιά… καλοκαίρι: Λουτρακιώτες στις παραλίες για μπάνιο, στις 02 Ιανουαρίου.

Τι κι αν το ημερολόγιο γράφει 02 Ιανουαρίου, τι κι αν η γεύση του μελομακάρονου και της βασιλόπιτας είναι ακόμα στο στόμα;

Το θερμόμετρο καταγράφει θερμοκρασίες από 20 βαθμούς Κελσίου και άνω και κάποιοι δεν κρατήθηκαν και έκαναν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην παραλία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή έδωσαν την ευκαιρία στους χειμερινούς κολυμβητές, και όχι μόνο, να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα και να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους, τη δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς!

Η φωτογραφία (του Χρήστου Ανδρέου) είναι σημερινή!

Χ@ra

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χειμερινό μπάνιο είναι καλό και υγιεινό. Κάτι ξέρουν οι χειμερινοί κολυμβηταί. Σφίγγει το δέρμα και στέλνει την κυτταρίτιδα στα τσακίδια. Αποτολμήστε το και θα με θυμηθείτε.

  2. Να πληροφορήσω την κυρία Αλέκα ότι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα γίνει στην παραλία που βλεπουμε στην φωτογραφία η κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών από ότι έμαθα από τον Χρήστο

  3. Να πράγματι, το χειμερινό μπάνιο είναι καλό, ευχαριστο και υγιεινό, με μια όμως βασική και σημαντικη υποσημείωση, το λοιπον: Οταν το έχεις μάθει και το έχεις συνηθίσει να το κάνεις απο πολυ μικρός, αυτο. Διαφορετικά, το πιθανότερο είναι να πάθεις, λόγου χάρη, μια υπέροχη, όμορφη και ωραία, καθώς επισης και ξεγυρισμενη πνευμονία, και η οποία και θα στείλει την υγεια στα τσακιδια. Τασος

  4. Οποιος θελει την Κυριακη ειναι καλεσμενος στην κοπη της πιτας των χειμερινων κολυμβητων.Θα υπαρχουν διαφορα εδεσματα,αφθονο κρασι και πολυ κεφι.

  5. Πράγματι, αν δεν είναι κανείς εξοικειωμένος με το χειμερινό μπάνιο, κινδυνεύει. Δεν είναι μόνο η πνευμονία, αλλά και η απότομη επαφή με το κρύο νερό μπορεί να οδηγήσει σε ανακοπή. Θα συμφωνήσω εδώ με το τασουλίνι, η θάλασσα θέλει προσοχή το χειμώνα.

  6. (17:34). Σας ευχομαι, Χρονια Πολλα και μια καλη, δημιουργικη και ομορφη χρονια, με υγεια, αγαπη, τυχη και χαρα. Αλληλενδετα ειναι μεταξυ τους, ολα αυτα, ακομα και η τυχη. Οταν λαμβανεις και δινεις αγαπη στη ζωη σου – αντι για κακια, μισος και τοξικοτητα -, τοτε εισαι χαρουμενος ανθρωπος, και οταν εισαι χαρουμενος ανθρωπος, αυξανεις κατα πολυ τις πιθανοτητες, του να εισαι ψυχικα και κατ’ επεκταση και σωματικα, υγιης. Και οταν συμβαινει και αυτο, βλεπεις τοτε, τα πραγματα πολυ πιο καθαρα και αισιοδοξα, βλεπεις ακομα, και στις δυσκολες καταστασεις, το ποτηρι μισογεματο – και οχι μισοαδειο – και με θετικη λοιπον ενεργεια, καθοριζεις, εν πολλοις, και την τυχη σου… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog