Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δε γίνονται αυτά! Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Α.Ο.Λ (video)

- Advertisement -

Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν! Από τα τυχαία έως τα εσκεμμένα!

Κατά την χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική  (13η) ο ΑΟ Λουτράκι φιλοξενήθηκε στα Αθίκια Κορινθίας αγωνιζόμενος ενάντια στην τοπική ομάδα τον Τενεάτη, όπου έχασε με σκορ 3-0…

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε να ακυρώνεται από το διαιτητή Κεφιλή, καθαρό γκολ του ΑΟΛ που πετυχαίνει με κεφαλιά ο Ζήσης στο 38ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0..

Ο πιο αδαής διαπιστώνει παρακολουθώντας το βίντεο ότι το γκολ είναι έγκυρο, κακώς ακυρώθηκε, το οποίο ανέτρεψε πιθανώς και ολόκληρη την πορεία του παιχνιδιού. Ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ του Ζήση αλλά ο παίχτης του Τενεάτη βρισκόταν ένα μέτρο μακριά….!!

Καλό λοιπόν είναι οι διαιτητές να είναι προσεκτικοί ειδικά όταν διαιτητεύουν σε παιχνίδια όπου αγωνίζονται ομάδες που έχουν επιδείξει επαγγελματισμό και αθλητικό ιδεώδες.

Η εντιμότητα μιας ομάδας δεν είναι μειονέκτημα.… και ο νοών νοείτω….

Δείτε το στιγμιότυπο σε Full screen

 

 

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ρέφερι είναι πολύ κοντά στην φάση και σίγουρα θα έχει δει κάτι που εμεις δεν βλεπουμε από την λήψη αυτή !Σιγουρα οποιος ήταν στο γήπεδο θα είδε καλύτερα τη φάση !!Φυσικα VAR δεν υπάρχει για να βγάλει την απόφαση !!

  2. Κακώς, κακιστα, ακυρωθηκε το γκολ αυτό, του ΑΟΛ, αλλά από την άλλην, δεν χρειάζεται, εις στο να κάνετε και εσείς έτσι! Μου θυμιζετε λιγακι, ετουτον τον γνωστό Μαρινάκη, ο οποίος και σε κάθε διαιτητικό σφύριγμα της ομάδος του, και με το οποιο και δεν είναι εκείνος απολυτα σύμφωνος, δεν το εγκρίνει, δεν το αποδέχεται, δεν το γουστάρει, η και δεν του αρεσει, καθεται και ωρυεται, φωνασκει, υβρίζει, εκφοβιζει, εκβιάζει και απειλεί, μέχρις ακόμη και με (πρόωρη) πτώση, την παρούσα, αυτή, κυβέρνηση… Τασος

  3. Παντως κύριε Τάσο μας ,την σπόντα για τον Μαρινάκη την έριξες !!Σωστα λέει και το μπλογκ άσχετα λες !Δεν είναι και ο φίλος σας ο Αντρεας ο ολυμπιακακιας να σας βάλει τις φωνές !!Να στείλουν το βίντεο στον Βαρούχα και τον Κακο θα πω εγώ αλλά μυρίζει και λίγο Κουγια η δουλειά για τους ψαχμενους !!

  4. Εσεις, που τα ειδατε τα “ασχετα”, αγαπητε μου? Πανω σε μια ποδοσφαιρικη αναρτηση, επραγματοποιησα και εκανα και εγω, εναν ποδοσφαιρικο – θαρρω – σχολιασμο. Τασος

  5. Τώρα ο άλλος που λέει για την Κουμουνδούρου αμφιβάλω αν ξέρει που είναι και αν έχει πάει ποτε του εκεί !!Ο κύριος Τάσος σχολιάζει όπως αυτός νομίζει και καλό θα είναι να μην γίνονται ειρωνικά σχόλια από τους γνωστούς ανώνυμους γιατί όπως πάντα απαντάει και γίνετε κουραστική η κατάσταση !Διαλογο δυστυχως δεν ξέρετε να κάνετε εδώ στα σχόλια μόνο ειρωνίες και κακίες !!Καλη φωτισει σε όλους λόγο της ημέρας !!

  6. Κεφιλης λοιπόν αυτός που δήλωσε κώλυμα όταν ήταν να μπει στην κλήρωση για το ποιος θα έπαιζε τον ΑΟΛ με τον πας Κόρινθο αλλά στα Αθίκια δεν είχε κώλυμα και θέλει να παίξει κ παραπάνω κατηγορία ίσως η επιτροπή διαιτησίας θα πρέπει να προστεψει το ποδόσφαιρο και τους παράγοντες που ματώνουν κ πληρώνουν τις δύσκολες εποχές

  7. Μάλλον δεν πρόσεξε κάποιος ότι το loutrakiblog τον ρώτησε, γιατί λέει πάλι άσχετα, και ο ίδιος ρωτάει τρίτον που είδε τα άσχετα. Ο κόσμος το’χει τούμπανο… Μην ξεφύγει πάλι η κατάσταση, κυρία Χαρά. Καλά κάνατε και τον προειδοποιήσατε. Χρόνια σας πολλά, καλή χρονιά με υγεία.

  8. Το άρθρο είναι για μια άδικη απόφαση για την ομάδα του ΑΟΛ αν δεν το έχετε καταλάβει !Δεν είναι ουτε να λέτε για τον Τάσο ουτε για το μπλογκ και τι θα πρέπει να κάνει !!Εκτος από το πρώτο σχόλιο που ήταν για το άρθρο και το ακυρωθέν γκολ ,μολις σχολίασε ο Τάσος του δειξατε κιντρινη κάρτα !!Ενταξει λάθος σχόλιο έκανε και έβαλε μέχρι και τον Μαρινάκη στο κόλπο και λογικο ήταν να κινδύνευση ακόμα και με κόκκινη κάρτα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog