Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εγκαινιάζεται η σύνδεση της Κορίνθου με το φυσικό αέριο

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Κορινθίων αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία πριν από 2 χρόνια ζήτησε την σύνδεση της πόλης με το δίκτυο, πήρε την δέσμευση του Υπουργού Χατζηδάκη τότε και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε την σύνδεση της πόλης.

«Σε δυο εβδομάδες θα έχουμε τα εγκαίνια των εργασιών σύνδεσης της Κορίνθου με το δίκτυο φυσικού αερίου» ανέφερε ο Βασίλης Νανόπουλος. (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση)

Ετσι λοιπόν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, στις 10.30 το πρωί, στο Πεδίο Βολής στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια από την εταιρεία Ηengas, η οποία είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία διανομής φυσικού αερίου στην Ελλάδα και έχει επενδύσει πάνω από 40 εκατομμύρια στο φυσικό αέριο.

H  Hengas υλοποιεί πρόγραμμα 30 εκατομμυρίων στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα για τις πόλεις της Κορίνθου, της Τριπόλεως και της Μεγαλόπολης για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο, ενός φιλικού στο περιβάλλον καυσίμου αλλά και πολύ οικονομικότερου από τα άλλα καύσιμα που χρησιμοποιούνται σήμερα.

 

Χ@ra

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog