Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προτίμησε την Κορινθία ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας (φωτο)

- Advertisement -

Στις τελετές του αγιασμού των υδάτων στο Λουτράκι και στην Κόρινθο παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, παρέστη πρώτα, στην θεία λειτουργία, στο Λουτράκι και στη συνέχεια, στο λιμάνι της πόλης, όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Αργότερα, ο Παναγιώτης Νίκας, βρέθηκε στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, στο λιμάνι της Κορίνθου, από τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Στις πιο πάνω εκδηλώσεις, παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.

Kαι στις δύο πόλεις της Κορινθίας, τις θρησκευτικές τελετές, παρακολούθησε πλήθος κόσμου απ’ την περιοχή, αλλά και από άλλες περιοχές.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog