Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. ο Γιώργος Δέδες

- Advertisement -

Με δελτίο τύπου, που διένειμε στα ΜΜΕ ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. (επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη) και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου, κ. Γιώργος Δέδες, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

 

Αναλυτικά

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στην εσωστρέφεια, στον παραγοντισμό, στην ιδιοτέλεια, στις ευκαιρίες για λίγους, χωρίς όραμα και με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον.

Ο Δήμος όμως είμαστε εμείς και τις τοπικές υποθέσεις είμαστε εμείς και μόνο εμείς  οι υπεύθυνοι να τις διαχειριστούμε.  Αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι που έχουν συνταχθεί γύρω από το όραμα αυτό,  είμαστε διατεθειμένοι  με ακεραιότητα και ανιδιοτέλεια να αλλάξουμε τη σημερινή δυστοπία.

Να επαναφέρουμε την χαμένη αξιοπρέπεια του δημότη.

Να επαναπροσδιορίσουμε την εικόνα και την ταυτότητα του Δήμου μας.

Να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στο αύριο, με σεβασμό στις αξίες και στα θέλω μας.

Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία, να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα, μακριά από ιδιοτέλειες και στεγανά, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Με αυτές τις σκέψεις, με αυτές τις αγωνίες, με αυτές τις αξίες και θέσεις δηλώνω πώς θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η ειλικρινής μου άποψη είναι πώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

 Η επιλογή για εμάς στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι μονόδρομος.

Είναι η συνειδητή επιλογή της γενιάς μας να βγει μπροστά και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς και να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τα μεγάλα προβλήματα, που μεταφέρει από το παρελθόν ο Δήμος μας. Είναι ηθική δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στα παιδιά μας, για να τους παραδώσουμε έναν τόπο στον οποίο θα παραμένουν από επιλογή και όχι από ανάγκη και στον οποίο θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η σελίδα πρέπει να γυρίσει.

Το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει.

Το βιβλίο πρέπει να αλλάξει.

 

ΔΕΔΕΣ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι πια με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία κατεβαίνουν στις εκλογές, τη δέσμευση πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και την υπόσχεση για αφοσίωσή τους στο καθήκον. Αν δεν υπάρχει κάτι δικό τους να πουν, άλλο πόσο να πράξουν.

  2. …αν και ζω εδώ τα τελευταία 6 χρόνια…ελπίζω σε κάτι καινούργιο γιατί ότι έχω δει μέχρι τώρα με αποκορύφωμα τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι απλά απαράδεκτα και υποβιβαζουν τον τόπο. Έχουμε καταντήσει χωριό…μακάρι να ξαναγίνουμε πόλη. Καλή επιτυχία στο καινούργιο που ελπίζουμε να έρθει.

    • Ο κύριος Δέδες δεν κατάφερε στις εκλογές του 19 να πάρει μια θέση στο δημοτικό Συμβούλιο και με τόσα χρόνια αποχής από τα πολιτικά δρώμενα κατεβαίνει για δήμαρχος; Πολύ αισιόδοξος είναι! Για να μην πιάσω ότι με το ζόρι μιλάει σε άνθρωπο!

  3. Βάζει τις βάσεις για τις επόμενες εκλογές του 28. Η λογική λέει ότι η Μαρία θα γράψει ακόμα μια ήττα και θα πάει στα αζήτητα μετά, όπως επίσης και ότι ο Γκιώνης θα κάνει την τελευταία του θητεία, οπότε ανοίγει ο δρόμος για τον Δεδε.

  4. Τα προβλήματα που θέλει να λύσει τώρα, γιατί δεν τα έλυσε όταν ήταν 4 χρόνια αντιδήμαρχος;Έλεος δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου…

  5. Και η λογική και η αστρολογία, και οι καφετζούδες και η στατιστικολογία. Η πρωτοπαππά είναι τελειωμένη από τις περασμένες κιόλας εκλογές. Και του Γκιώνη η τελευταία επανεκλογή θα’ναι.

  6. Εχει δίκιο ο 13:14 φίλος. Δεν μπορείς να βάλεις νέο κρασί σε παλαιούς ασκούς, ούτε νέο μπάλωμα σε παλαιό ένδυμα. Δυστυχώς η Μαρία αντικατοπτρίζει τους παλαιούς ασκούς και τα παλαιά ενδύματα. Καμία προσβολή, αλλά ως θεολόγος είναι η γλώσσα που κατανοεί. Δεν μπορεί να προσφέρει νέες ιδέες. Οπότε ο Γκιώνης θα επικρατήσει ως πιο έμπειρος και ελλείψει ανταγωνιστών.

  7. Εγώ πάντως – και sorry που επεμβαίνω -γνωρίζω και έχω υπόψη μου, πάρα πολλές, και παρα πολλούς, που βάζουν “νέα μπαλώματα σε παλαιά ενδύματα”. Τα πάντα όλα είναι σχετικά, αγαπητέ, και για αυτό ποτέ, να μη λες “ποτέ”… Τασος

  8. Σωστός ο 21:30. Απέκτησε Θεία Φώτιση τώρα και ως δήμαρχος θα επιλύσει ότι δεν κατόρθωσε επί 4ετίας ως αντιδήμαρχος? Δεν τρώμε σανό.

  9. Πες’τα μπας και το καταλαβει και δωσει τοπο σε νεους και προκομμενους να αναπτυξουν πολιτικη δραση με συνεση, φρονηση, ενθουσιασμο και αγαπη για τον τοπο. Επαναλαμβανω, με φρονηση. Περσινα ξυνα λευκα σταφυλια… Εδω πια, καταξυνα και παρασιτεμενα!!!

  10. Ποσώς με ενδιαφέρει αδελφέ τι γνωρίζεις και τι έχεις υπόψιν σου. Εγώ μιλάω για το δήμο μας. Για τον δικό σου πες ό,τι θες, δεν με απασχολεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog