• Η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου“Just Can’t Get Enough”! είναι ήδη onair και τρέχει σε digital μέσα(youtube), socialmedia, στην τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο σε Πανελλαδική εμβέλεια.

Με κεντρικό μήνυμα“Just Can’t Get Enough”η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου χρησιμοποιεί το στοιχείο του χιούμορ για να προβάλει την Πελοπόννησο ως ένα ιδιαίτερα ερωτεύσιμο τόπο που δεν «χορταίνει» κανείς να επισκέπτεται.

Μια ιστορία αγάπης που ξετυλίγεται με φόντο τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής αποτυπώνεται σε μια σύντομη ταινία, το concept της οποίας φέρει τη σφραγίδα της Choose Strategic Communications Partner,και γίνεται το βασικό όχημα του πανελλαδικού πλάνου προώθησης της Πελοποννήσου, το οποίο την αναδεικνύει ως έναν προορισμό κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου αλλά ιδανικό για το χειμώνα.

Με εργαλεία το λεπτό χιούμορ και την ευχάριστή διάθεση, δημιουργήθηκε μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή καμπάνια που βασικό στόχο έχει να τραβήξει την προσοχή του θεατή μέχρι την τελευταία σκηνή. Στο videospotμε κεντρικό μήνυμα «Just can’t get enough», πρωταγωνιστεί μία κοπέλα, η Ολίβια, η οποία πιστεύει ότι αυτή τη φορά έχει επισκεφτεί την αγαπημένη της Πελοπόννησο χωρίς τον σύντροφό της. Όμως o «ζηλιάρης»George, επίσης λάτρης του τόπου – δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έκανε αυτό το ταξίδι χωρίς εκείνον! To αποτέλεσμα;  Άκρως ανατρεπτικό και χιουμοριστικό – ξεδιπλώνεται μέσω μίας σύντομης αφήγησης που μας ταξιδεύει στις ανεξάντλητες ομορφιές των Νομών της Πελοποννήσου.

Εκτός όμως όλων αυτών των ωραίων σκηνών και του ευρηματικής σκηνοθεσίας αξιοπρόσεκτη είναι η απουσία του κεντρικότερου και μεγαλύτερου μνημείου της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το κανάλι του Ισθμού που βρίσκεται στην πύλη-είσοδο της Πελοποννήσου, υπενθυμίζοντας στους ιθύνοντες της Περιφέρειας ότι αποτελεί το δεύτερο σε επισκεψιμότητα σημείο της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη. Αλλά το ξέχασαν και δεν συμπεριλήφθηκε στην καμπάνια…

Εκτός από τον Ισθμό, ξέχασαν και την ιστορική λουτρόπολη της Κορινθίας, το Λουτράκι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πύλη της Πελοποννήσου, μια ώρα από την Αθήνα. Το ξέχασαν και αυτό!

 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

 

X@ra