Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Toυριστική καμπάνια Περιφ.Πελοποννήσου: Ξέχασαν τον Ισθμό και το Λουτράκι (Video)

- Advertisement -
  • Η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου“Just Can’t Get Enough”! είναι ήδη onair και τρέχει σε digital μέσα(youtube), socialmedia, στην τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο σε Πανελλαδική εμβέλεια.

Με κεντρικό μήνυμα“Just Can’t Get Enough”η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου χρησιμοποιεί το στοιχείο του χιούμορ για να προβάλει την Πελοπόννησο ως ένα ιδιαίτερα ερωτεύσιμο τόπο που δεν «χορταίνει» κανείς να επισκέπτεται.

Μια ιστορία αγάπης που ξετυλίγεται με φόντο τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής αποτυπώνεται σε μια σύντομη ταινία, το concept της οποίας φέρει τη σφραγίδα της Choose Strategic Communications Partner,και γίνεται το βασικό όχημα του πανελλαδικού πλάνου προώθησης της Πελοποννήσου, το οποίο την αναδεικνύει ως έναν προορισμό κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου αλλά ιδανικό για το χειμώνα.

Με εργαλεία το λεπτό χιούμορ και την ευχάριστή διάθεση, δημιουργήθηκε μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή καμπάνια που βασικό στόχο έχει να τραβήξει την προσοχή του θεατή μέχρι την τελευταία σκηνή. Στο videospotμε κεντρικό μήνυμα «Just can’t get enough», πρωταγωνιστεί μία κοπέλα, η Ολίβια, η οποία πιστεύει ότι αυτή τη φορά έχει επισκεφτεί την αγαπημένη της Πελοπόννησο χωρίς τον σύντροφό της. Όμως o «ζηλιάρης»George, επίσης λάτρης του τόπου – δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έκανε αυτό το ταξίδι χωρίς εκείνον! To αποτέλεσμα;  Άκρως ανατρεπτικό και χιουμοριστικό – ξεδιπλώνεται μέσω μίας σύντομης αφήγησης που μας ταξιδεύει στις ανεξάντλητες ομορφιές των Νομών της Πελοποννήσου.

Εκτός όμως όλων αυτών των ωραίων σκηνών και του ευρηματικής σκηνοθεσίας αξιοπρόσεκτη είναι η απουσία του κεντρικότερου και μεγαλύτερου μνημείου της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το κανάλι του Ισθμού που βρίσκεται στην πύλη-είσοδο της Πελοποννήσου, υπενθυμίζοντας στους ιθύνοντες της Περιφέρειας ότι αποτελεί το δεύτερο σε επισκεψιμότητα σημείο της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη. Αλλά το ξέχασαν και δεν συμπεριλήφθηκε στην καμπάνια…

Εκτός από τον Ισθμό, ξέχασαν και την ιστορική λουτρόπολη της Κορινθίας, το Λουτράκι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πύλη της Πελοποννήσου, μια ώρα από την Αθήνα. Το ξέχασαν και αυτό!

 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

 

X@ra

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα σας δώσω τώρα, τους 6 δημους της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα περισσότερα ξενοδοχεία, βάση των επισημων στατιστικών στοιχείων του ΞΕΕ. Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο δήμος Ναυπλιέων, στο νομό Αργολίδας με 91 ξενοδοχεία. Δεύτερος έρχεται ο δήμος Ανατολικής Μανης, στο νομό Λακωνίας, με 79 ξενοδοχεια. Στην τρίτη θέση, κατατάσσεται ο δήμος Πύλου – Νεστορος, στο νομό Μεσσηνιας, με 53 ξενοδοχεία. Ακολούθως, και σχεδόν κολλητα, στην τέταρτη θεση, βρίσκεται ο δήμος Μονεμβασιάς, πάλι στο νομό Λακωνίας, με 52 ξενοδοχεία. Στην πέμπτη θέση, συναντάμε τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο νομό Κορινθιας, με 50 ακριβώς – αλλά και μέχρις στιγμης – ξενοδοχεία, και τέλος, εις στην έκτη θέση, κατατάσσεται, ο δήμος Γορτυνίας, στο νομό Αρκαδίας, με 46 ξενοδοχεία. Οι υπολοιποι δήμοι της Περιφ. Πελοποννήσου βρίσκονται – ακόμη – αρκετά πιο πισω… Τασος

  2. Να τονίσουμε εδώ, στο σχόλιο του Τάσου, οτι σε όλους τους δήμους που αναφέρει, τα ξενοδοχεία βρίσκονται διασκορπισμενα και δεν είναι στην ίδια πόλη.,οπως στο Ναύπλιο, η στην Σπάρτη, η στην Καλαμάτα. Στο Λουτράκι, είναι τα πάντα μαζεμένα στην πόλη πλην των δύο-τριών στους Άγιους. Και βέβαια δεν ξέρουμε την κατάσταση τους και την διαθεσιμότητα σε κλίνες.

  3. παντως αν δεν φτιαχτουν καινουργια ξενοδοχεια στην κορινθια και γυρω του ισθμου στις 2 βυθιζομενς ο περιβαλλων χωρος συν δρομοι καλοι ο τουρισμος δεν θα ανεβει αλλο.

  4. Βρε Χαρά δεν ταίριαζε με το σποτ οι πολυκατοικίες του Λουτρακίου και ο Ισθμός, μια χαρά είναι η διαφήμιση που προφανώς στοχεύει σε συγκεκριμένη κατηγορία τουρισμού. Εμείς παρά τα αρχιτεκτονικά και οικοδομικά λάθη του παρελθόντος μια χαρά πόλη είμαστε αλλά για άλλο θεματικό σποτ …

  5. (14:10). Κύριε, κύριε, τα μάθατε ετουτα τα καταπληκτικά, περίφημα, υπέροχα, όμορφα, ωραία και χαρμόσυνα (για εσάς), νέα? Πήρα την απόφαση και από απόψε, αποχωρώ, αμετακλητα και “οριστικως και δια παντως”, από τα μηνύματα και τους σχολιασμους, εδω στο “Loutrakiblog”… Ευχαριστημένος, τώρα?? Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog