Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με 2 παίκτες από την Κορινθία το Survivor All Star!

- Advertisement -

Tο SURVIVOR ALL STAR έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 8 Ιανουαρίου το βράδυ στον ΣΚΑΙ .

Το SURVIVOR γίνεται ALL STAR και επέστρεψε στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του.

Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επέστρεψαν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.
Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν βρέθηκαν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Πόσο προετοιμασμένοι όμως ήταν για αυτή την επιστροφή;
Πώς θα αλληλοεπιδράσουν;
Τι αλλάζει φέτος;

Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το SURVIVOR ALL STAR θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία.

Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντήθηκε ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο τα πρώτα παιχνίδια έχουν γυριστοί και τα βλέπουμε από την Κυριακή το βράδυ στις οθόνες μας. ανάμεσά τους 2 παίκτες που τους είχαμε ξαναδεί στο παιχνίδι το 2021. Η Καρολίνα και ο Νίκος.

 

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΖΑΚΛΙΝ ΚΑΛΥΒΑ

Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Pilates Instructor
Συμμετοχή: Survivor 2021

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 33 ετών
και γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Η μαμά της διατηρεί επιχείρηση-club στο Λουτράκι.
Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών.
Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο ως αθλήτρια 400 μέτρων.
Ύστερα από έναν τραυματισμό μπήκε στη ζωή της το Pilates.  Στο Survivor 2021 ξεχώρισε για το πάθος της.
«Το Survivor All Star είναι για εμένα μία ακόμα πρόκληση. Έρχομαι με φόρα για να κατακτήσω τους στίβους μάχης!»

 

 

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

 

Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Αγρότης
Συμμετοχή: Survivor 2021


Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 28 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων.
«Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο Survivor All Star για να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή.»

 

korinthosnews

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να την βάλουμε για Δημαρχίνα την Καρολίνα !!Απο ότι βλεπουμε έχει προσόντα ,και αν έχεις πάει στο Survivor δεν μπορείς να κανείς καλά ένα δήμο ??

  2. Χαρούλα και Μιχάλη, καλησπέρα. Επειδή, ως γνωστόν, τα γραπτά μένουν, θα πω πως μια φορά και έναν καιρό – αλλά και επί σειρά παρα πολλών ετών – αναρτούντο και δημοσιευοντουσαν, πολλών λογιων, καθώς και όλων των ειδων και των μορφών, και – βεβαίως – ανεξαρτήτως και… των μεγεθών, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα μηνύματα μας και τα σχόλια, εκτος (εννοείται), αυτόν των ολίγων, συκοφαντικων και υβριστικων. Τον τελευταίο, όμως, καιρό, βλέπω, διαπιστωνω και παρατηρω, πως ο,τι έχει αλλάξει άρδην, αυτό το σκηνικό, αλλα και αυτή η άλλοτε εφαρμοζόμενη τακτική και πολιτική, με αποτελεσμα – μιας και επειδή προσωπικά εχω αντίθετη εντελώς, άποψη και γνωμη, αλλά και επειδη ενισταμαι και διαφωνω με ετουτες τις (καθόλα θεμιτές), συστάσεις, υποδειξεις, παραινέσεις και προτροπες – των κατά τα άλλα φιλων και αγαπητών συντελεστων αυτου του blog, “περί μικρών και σύντομων σχολιασμων” – επομένως λοιπόν, και ενάντια στην επιθυμία, στην βούληση και στην θέληση μου – αναφέρω και δηλώνω πως – έπειτα από περίπου πεντε χρόνια ανελλιπους και συνεχούς μου παρουσιας, εις στο αγαπημένο και φιλοξενο site αυτο, παιρνω (την, για του λόγου μου, πολυ δυσάρεστη και επωδυνη απόφαση), του να αποχωρησω, αμετάκλητα και “δια παντως και οριστικως”, αλλά βεβαιως και σαν φιλος, από τους εδω σχολιασμους, του “Loutrakiblog”. Καλοί και αγαπητοι μου, φίλοι, εις στο επανιδείν… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog