Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίθεση Σταυρέλη στους πολιτικούς της Κορινθίας, την διοίκηση του Επιμελητηρίου και το Δήμαρχο Κορινθίων   

- Advertisement -
  • Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση ο Νίκος Σταυρέλης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου και με κομματικές ρίζες στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 Ο κ.Σταυρέλης χαρακτηρίζει τα όσα ακούστηκαν «απίστευτα» φέροντας ως παράδειγμα τις αναφορές για αύξηση οικογενειακού εισοδήματος και μείωση φόρων μεταφέροντας στο διαδικτυακό κοινό «δυσφορία» από πλευράς  παρισταμένων στην εκδήλωση.

Η κυρίως αναφορά αφορούσε στον αντίπαλό του στις εκλογές και εν ενεργεία δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο τον οποίον κατηγόρησε για ακόμα μια φορά πως «ζει σε εικονική πραγματικότητα» 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ 

Δώσαμε το παρόν ως παράταξη στην εκδήλωση, καλεσμένοι της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε τι πρόκειται να γίνει στο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ από τους αρμόδιους, δυστυχώς ακούσαμε απίστευτα πράγματα.

Ακούσαμε πολιτικούς να μας λένε ότι τα τελευταία τρία χρόνια αυξήθηκε το οικογενειακό εισόδημα!!!!!, μειώθηκαν οι φόροι!!!!!, μειώθηκε το κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων!!!. Αναρωτηθήκαμε αν αυτά που ακούγαμε αφορούσαν την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα. Δυσφορία στο ακροατήριο.

Στη συνέχεια ακούσαμε τον Δήμαρχο να μας μιλά πως κατάφερε να πείσει Αυστριακό επενδυτή το 2013 να μην επενδύσει στην παραλιακή ζώνη του Λεχαίου σε υπάρχον ξενοδοχείο που δεν λειτουργούσε, όταν ήταν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου!!!!!!

Του είπε ότι νερό πόσιμο δεν έχει, διακοπές ρεύματος γίνονται συχνά, αποχέτευση λυμάτων δεν υπάρχει , πολεοδομικό σχέδιο δεν υπάρχει και φυσικά ο επενδυτής έφυγε.

Αναρωτήθηκα αν αυτός είναι ο ρόλος του Επιμελητηρίου.

Και το κρεσέντο συνεχίστηκε βέβαια από το Δήμαρχο εμφανίζοντας την γνωστή εικονική πραγματικότητα που ζει.

Ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε. Δυστυχώς αυτά που ανέφερε τα φαντάζεται μόνο ο Δήμαρχος και δεν έχει κατανοήσει ότι είναι ήδη στο τέταρτο χρόνο της θητείας του. Λυπάμαι.

Πέραν αυτών όμως έχω την εντύπωση ότι όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε το βήμα που μας δίνουν οι φορείς που μας καλούν και να μιλάμε για τα πραγματικά θέματα που τους αφορούν.

Υπάρχουν άλλα μέσα για προεκλογικές ομιλίες και απολογισμούς.

Όλοι κρινόμαστε.

Ο  κ.Σταυρέλης  όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δεν επέλεξε την κυρίως αίθουσα του επιμελητηρίου και τις μπροστινές θέσεις αλλά…τον εξώστη.

X@ra

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog