Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θρίλερ» με την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας! Πρόσωπο – έκπληξη

- Advertisement -

Αποκλειστικό

  • Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

O Παναγιώτης Νίκας  συνηθίζει να αλλάζει τα πρόσωπα, πέρυσι είδαμε την Αθηνά Κόρκα να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο στη θέση του Τάσου Γκιολή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ενώ φέτος θα περίμενε κανείς το όνομα του νέου χωρικού Αντιπεριφερειάρχη να είναι Χάρης Βυτινιώτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου φαίνεται να έχει άλλα σχέδια.

Ο Χάρης Βυτινιώτης να σημειωθεί κατέχει το χαρτοφυλάκιο Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων αναπτυξιακών νόμων στην Κορινθία μέχρι και σήμερα χωρίς να έχει επιλεγεί για την θέση του χωρικού, αν και το ανέμενε από την πρώτη κιόλας χρονιά της θητείας Νίκα.

Το 2023 είναι η τελευταία χρονιά της παρούσας θητείας της Περιφερειακής Αρχής και όπως προαναφέραμε, θα περίμενε κανείς  και αφού έχουν διατελέσει στην θέση και ο κ.Γκιολής και η κ.Κόρκα να ακολουθήσει ο τρίτος αντιπεριφερειάρχης (θεματικός) Χάρης Βυτινιώτης, το ρεπορτάζ λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαιο πως θα συμβεί.

 

Στο τραπέζι του Παναγιώτη Νίκα υπάρχει άλλο όνομα για την ανάληψη του χωρικού χαρτοφυλακίου, πρόσωπο εκλεγμένο στην Κορινθία και με θέση σήμερα στο περιφερειακό σχήμα Νίκα.

Θα κάνει την έκπληξη ο Περιφερειάρχης και θα τον ανακοινώσει αφήνοντας και πάλι εκτός τον Χάρη Βυτινιώτη
Αν ναι, η κίνηση θα είναι ξεκάθαρα πολιτική με ζυγισμένα τα κέρδη και τα οφέλη. Ελπίζουμε βέβαια να διαψευστούν αυτές οι πληροφορίες και ο κ. Νίκας να δώσει ρόλο και θέση στα στελέχη που τον στήριξαν εξ αρχής και όχι στους αλεξιπτωτιστές.

Η ανακοίνωση αναμένεται σήμερα το βράδυ το αργότερο αύριο το πρωί.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog