Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αναβαθμίζεται και ανακαινίζεται το γηροκομείο της Μητρόπολης Κορίνθου

- Advertisement -

Την  Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Βυτινιώτη, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιο Γκιολή και κ. Γεώργιο Οικονόμου, την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αθηνά Κόρκα, Μηχανικούς της Περιφέρειας και την εκπρόσωπο της εργολάβου εταιρείας «VASARTIS SA» κ. Άρτεμη Σκαροπούλου προσήλθαν τις απογευματινές ώρες στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν εγκάρδια κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο προκειμένου να υπογράψουν το εργολαβικό συμφωνητικό ανάθεσης του μεγάλου έργου αναβάθμισης και ανακαίνισης του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»».

Ο κ. Περιφερειάρχης λαμβάνοντας τον λόγο παρακάλεσε την κυρία εκπρόσωπο της εργολάβου εταιρείας να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο, επεσήμανε την σημαντικότητα του έργου της Ελλαδικής Εκκλησίας στον τομέα της πρόνοιας και της φιλανθρωπίας και κατέδειξε και συνεχάρει την ηγετική θέση και παρουσία της Εκκλησίας της Κορίνθου και του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου σε αυτό το έργο, καθώς η Ι. Μητρόπολη μας βρίσκεται παραδοσιακά στην πρώτη πεντάδα στον κατάλογο της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την φιλανθρωπική προσφορά κατ’ έτος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους συνεργάτες του για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πολυσχιδές έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας, που έχει ως αποτέλεσμα την άριστη συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ευχόμενος το νέο έτος ο Θεός, να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους. Η ολοκλήρωση αυτή, της πρώτης φάσης της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ι. Μητρόπολή μας, αφήνει ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα και για όσα σημαντικά έχουν ήδη γίνει αλλά κυρίως γι᾿ αυτά που έπονται και τα οποία θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την Κορινθία.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog