Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυναμικός Ιανουάριος στο SPORTCAMP!

- Advertisement -

Τουρνουά New Year Volleyball

Η νέα χρονιά ξεκίνησε αθλητικά, με κέφι, ζωντάνια και αγαπημένα τουρνουά!

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Sportcamp, o γνωστός προπονητής βόλεϊ κος Γιώργος Κλαρούδας και οι συνεργάτες του, πραγματοποίησαν το 7ο New Year Volleyball Tournament G.Klaroudas.

Από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2023 αθλήτριες των ηλικιακών κατηγοριών Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων χάρηκαν τις εορταστικές τους διακοπές, συνδυάζοντάς τες με το άθλημα που αγαπούν, κάνοντας νέες γνωριμίες και δοκιμάζοντας νέες αγωνιστικές προκλήσεις!

Το αθλητικό κέντρο Sportcamp διαθέτει γήπεδο με παρκέ και θέρμανση, αποδυτήρια, εγκαταστάσεις διαμονής σε πλήρως εξοπλισμένους κοιτώνες μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, καθώς και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι συμμετέχουσες απόλαυσαν θρεπτικά και υγιεινά γεύματα στο εστιατόριο, με πλήρη διατροφή σε μπουφέ με ειδικά σχεδιασμένο αθλητικό μενού.

Η διοργάνωση παρείχε διαιτησία, μπάλες, τελετή απονομής με κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ομίλους 4 ομάδων ίδιας δυναμικότητας, καθώς και μεταφορά (αναχώρηση και επιστροφή) με πούλμαν.

Ποδηλατικό Camp Εθνικής Ομάδας Εφήβων

Ένα σπουδαίο Camp προετοιμασίας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp από τις 4 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η Εθνική Ομάδα Εφήβων Δρόμου πραγματοποίησε την προετοιμασία της σε ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής, ενώ απόλαυσε το μοναδικό τοπίο και τις υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και άθλησης του Sportcamp.

Το Sportcamp αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για τη φιλοξενία προπονητικών camps στο άθλημα της ποδηλασίας. Οι εγκαταστάσεις του είναι πλήρως εξοπλισμένες, σύγχρονες και αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις εκτεταμένες ανάγκες των αθλητών για προπόνηση υψηλών επιδόσεων στο άθλημα, ενώ διαθέτει καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης των δραστηριοτήτων του.

Οι συμμετέχοντες ήταν Επίλεκτοι Έφηβοι αθλητές ποδηλασίας, ενώ χορηγός ήταν η εταιρία Focus – On Group (mobile and web services).

Camp προετοιμασίας JUDO

Το Judo Training Camp, είναι ένα εξειδικευμένο προπονητικό camp που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo και διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Sportcamp.

Ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων 2023, αθλητές Judo από όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησαν εκτεταμένες προπονήσεις και διέμειναν στις all-inclusive εγκαταστάσεις του γνωστού αθλητικού κέντρου, το διάστημα 5 έως 8 Ιανουαρίου 2023.

Με υψηλών προδιαγραφών κλειστές αίθουσες προπόνησης, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις εκτεταμένες ανάγκες των αθλητών για προπόνηση υψηλών επιδόσεων στο άθλημα, το SPORTCAMP είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για τη φιλοξενία προπονητικών camp πολεμικών τεχνών, όπως το Judo.

Οι πλήρως εξοπλισμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον τόσο για την εξάσκηση στο άθλημα, όσο και για την αναψυχή των αθλητών και των προπονητών τους.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog