Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι ακριβώς είναι οι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ;

- Advertisement -
  • Ένας υαλοκαθαριστήρας αποτελείται από έναν μεταλλικό βραχίονα- το ένα άκρο του περιστρέφεται, ενώ το πιο απομακρυσμένο άκρο του έχει ένα μακρύ εύκαμπτο μέτωπο συνδεδεμένο με αυτό.

Ο βραχίονας συγκρατείται από έναν κινητήρα, συχνά ηλεκτρικό, αν και σε ορισμένα οχήματα χρησιμοποιείται επίσης πνευματική ενέργεια.Σκουπίστε τα καλύμματα αξιόπιστα με νερό, εξαλείψτε το χώμα από τα μαξιλάρια, στα σκελετικά είδη κρατήστε τις αρθρώσεις καθαρές σε όλη τη διάρκεια, μην τις λιπαίνετε σε καμία περίπτωση.Οι υαλοκαθαριστήρες χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του παρμπρίζ ενός οχήματος, ώστε ο οδηγός να έχει απρόσκοπτη θέα. Μια τυπική περιοχή καθαρισμού για ένα όχημα κίνησης είναι γύρω στους 67 βαθμούς. Οι άκρες έχουν μήκος 30 έως 76 εκατοστά.

Πώς λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ

Οι υαλοκαθαριστήρες είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη της υγρασίας και των ανεπιθύμητων υλικών από το παρμπρίζ ενός οχήματος. Με κάθε τρόπο που πραγματικά έχει σημασία, τα αυτοματοποιημένα οχήματα κατά κανόνα, συμπεριλαμβανομένων των αεροπλάνων, των τρένων, των πλοίων και των οχημάτων, διαθέτουν υαλοκαθαριστήρες. οι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ κινούνται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας συνδέεται με έναν σκουληκοειδή κοχλία, ο οποίος μεταδίδει θεμελιώδη ενέργεια σε μια μακριά ράβδο που περιστρέφει τους βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων. Το σκουλήκι μπορεί να κάνει την κανονική ικανότητα να μετακινεί τους υαλοκαθαριστήρες κατά περίπτωση για την ανάπτυξη. Κατά μήκος αυτών των γραμμών, η παρουσία των ελαστικών μπορεί να επεκταθεί. Ταυτόχρονα, η εξάλειψη του χιονιού από το τζάμι νωρίτερα είναι πιο υπέροχη.

 

Πότε πρέπει να αντικαθίστανται οι υαλοκαθαριστήρες:

Προβλέπεται σε γενικές γραμμές η αντικατάσταση των άκρων των υαλοκαθαριστήρων κάθε 6 χρόνια. Οι υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ είναι κατασκευασμένοι από ευπροσάρμοστο υλικό που εξασθενεί και είναι λιγότερο ανθεκτικό σε βάθος χρόνου. Θέλετε πραγματικά να επικεντρωθείτε στους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ σας αξιόπιστα και να κατανοήσετε ποια σημάδια πρέπει να αναζητήσετε όταν αρχίζουν να σπάνε.
Συμπτώματα κατεστραμμένων υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ

1. Ζητήματα με το ελαστικό
2. Σκασμένο γυαλί ή φιλμ παρμπρίζ
3. Θόρυβος σπασίματος
4. Τύλιγμα των σχημάτων
5. Ατυχής επαφή με το παρμπρίζ
6. Περιστασιακές αλλαγές

Ο καθαρισμός του αντικειμένου μπορεί μερικές φορές να το κάνει και πάλι πιο εύχρηστο. Είναι απαραίτητη η πλήρης μετατροπή των υαλοκαθαριστήρων ή (λιγότερο δαπανηρή) η αντικατάσταση των ελαστικών μαξιλαριών, εάν η βλάβη δεν σχετίζεται με τη μόλυνσή τους. Η αντικατάσταση δεν είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί μόνη σας και δεν θα σας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Απλώς πιέστε το κλιπ ή το μάνταλο για να αφαιρέσετε τους παλιούς υαλοκαθαριστήρες και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε τους με τους νέους.

 

Οδηγίες αντικατάστασης λεπίδας υαλοκαθαριστήρα:

1. Αγοράστε άκρες
2. Απομακρύνετε τις νέες άκρες από τη δέσμη και ρυθμίστε τις με εργασίες εδάφους.
3. Ανασηκώστε τον υαλοκαθαριστήρα, απορρίψτε την αιμορραγική άκρη από τον ώμο και αποκαλύψτε τη φούσκα μεταφοράς.
4. Πιέστε την ασφάλεια και αφαιρέστε την αιχμηρή άκρη.
5. Στη συνέχεια, στρέψτε την αιχμηρή άκρη που σχετίζεται με τον βραχίονα και τραβήξτε την έξω. Είναι απλά απλό! Βεβαίως!
6. Επαναλάβετε τον κύκλο προς τα πίσω για να ενσωματώσετε μια άλλη αιχμηρή άκρη.

 

Εικόνα υαλοκαθαριστήρων από το antallaktikaonline.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog