Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού η ακαδημία του Γιάννη Βασιλόπουλου!

- Advertisement -

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Football Academy του Γιάννη Βασιλόπουλου ενσωματώνεται στο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και αυτή η είδηση είναι ένα πολύ καλό νέο για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.

Οι γνώσεις,ο επαγγελματισμός και η αγάπη του Γιάννη Βασιλόπουλου για τα νέα παιδιά καθώς και οι άριστες σχέσεις του με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδος του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου ήταν τα απαραίτητα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο ώστε να είναι η πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου του νομού που αποκτά άμεση πρόσβαση στην μία από τις 3-4 μεγάλες ομάδες της Ελλάδος.

Παράλληλα ο Γιάννης Βασιλόπουλος θα είναι και ο Υπεύθυνος των μικτών ομάδων δικτύου σχολών PAO Soccer Schools που θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού(PAO Soccer Schools):

Το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) μεγαλώνει διαρκώς μέσα από συνεργασίες με Ακαδημίες και Συλλόγους. H μεγάλη πράσινη οικογένεια μεγαλώνει και δηλώνει παρουσία σ’ αλλη μια πόλη της ΕΛΛΑΔΑΣ. Στην ΚΟΡΙΝΘΟ θα ξεκινήσει η ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ σε συνεργασία με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ” SOCCER CLUB ACADEMY με ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΟΛΗΣ και ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ κάτοχος διπλώματος UEFA B. Yποδεχόμαστε και τους καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Δικτύου PSS.
Σύντομα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας ( Κανονισμός Λειτουργίας, Προπονητικές Μέθοδοι, Φιλοσοφία κ.τ.λ) σε ειδική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν h Πρόεδρος του Σωματείου, ο υπεύθυνος λειτουργίας και διαχείρισης του Δικτύου από την εταιρεία SportTeam και ο επικεφαλής των Πράσινων Ακαδημιών.
Παράλληλα ο κος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ αναλαμβάνει Υπεύθυνος των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ PSS που θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog