Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφορεί το Ελληνικό – Ρομανί λεξικό μαθητών του Ζευγολατιού

- Advertisement -
  • Στο Δημαρχείο του Ζευγολατιού βρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο οποίος και παρέδωσε στους εκπαιδευτικούς τον τελευταίο και ολοκληρωμένο τόμο που εμπεριέχει Ελληνικό – Ρομανί λεξικό, αλλά και εικονογραφημένο υλικό, τα οποία επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους.

«Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καλύτερη γνώση και χρήση της ελληνικής γλώσσας που συνεπάγεται με αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση, βαθύτερη μάθηση και ουσιαστικότερη επικοινωνία» σημείωσε ο κ. Δήμας.

 

Διατύπωσε τα συγχαρητήριά τους προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την δραστηριότητα τους και για την κοινωνική τους ευαισθησία, αλλά και προς τους γονείς τους που τους υποστηρίζουν και σε όλους όσους έχουν συμβάλλει και συμμετέχουν στην δράση.

Τα νέα βιβλία είναι μια ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων και ο Χρ. Δήμας ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία.

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog