Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με παρέα στο Ζευγολατιό ο Χρήστος Γκιλίτσης. Προετοιμάζει την κάθοδο στις εκλογές;

- Advertisement -

Το όνομα του Χρήστου Γκιλίτση αποτελεί αναντίρρητα μια αξιόλογη υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία.

Με φιλική παρέα βρέθηκε χθες το βράδυ ο Χρήστος Γκιλίτσης σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Ζευγολατιού.

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, ο Χρήστος Γκιλίτσης και ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.

Όπως όλα δείχνουν ο γνωστός γιατρός θα συγκαταλέγεται στο βουλευτικό του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κορινθίας.

Ο Χρήστος Γκιλίτσης ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ, στήριξε το Κίνημα σε δύσκολες εποχές, έμεινε πιστός «στρατιώτης» όταν άλλοι λοξοκοιτούσαν…. και αυτό είναι μια πραγματικότητα, άλλωστε οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και να γράφονται, ασχέτως σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει ο καθένας.

Έχει πολιτικό ανάστημα-και λόγο- άλλωστε δεν απέχουμε πολύ από την εποχή που ήταν από τους ελάχιστους που δήλωναν περήφανα ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο.

Ο Χρήστος Γκιλίτσης αποτελεί μία σταθερά, με λόγο μεστό, καθαρό, πολιτικό. Ακόμα και οι εκλογικοί του αντίπαλοι τον εκτιμούν, τον σέβονται και υπολογίζουν στην αξία του.

Με την ιατρική του ιδιότητα έχει προσφέρει τα μέγιστα στους ασθενείς του με αποτέλεσμα ψηφοφόροι άλλων κομμάτων να τον στηρίζουν για το χαρακτήρα και την ευθύτητα που τον διακρίνει.

Τιμή θα αποτελέσει το όνομά του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Τα παραπάνω θα πρέπει να υπολογίσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthia.gr στις 29 Ιανουαρίου 2023, ώστε να καταλήξει στα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια στην Επικράτεια.

 

mi.fi-X@ra

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog