Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Αυτός είναι ο 50χρονος δράστης -Τη χτυπούσε συχνά, εκείνη φοβισμένη τον «κάλυπτε»

- Advertisement -

Η συγκλονιστική δολοφονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου,

κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με τον δράστη να ειδοποιεί την Άμεση Δράση, στις 5:20, με τη φράση: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει μια ανήλικη κόρη, η οποία το τελευταίο διάστημα διέμενε στη γιαγιά της και δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Να σημειωθεί ότι ο δράστης φαίνεται πως είχε χτυπήσει αρκετές φορές τη σύζυγό του προτού φτάσει στη δολοφονία.

Η φωτογραφία του συζυγοκτόνου
Ο δράστης (Χ.Κ.) σε εικόνα που έχει αναρτήσει στο Facebook:

 

 

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ανατριχίλα από την ιατροδικαστική αυτοψία
Περιπολικά και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο ισόγειο διαμέρισμα και όταν μπήκαν στο εσωτερικό βρήκαν την 54χρονη νεκρή, και συνέλαβαν τον 50χρονο γυναικοκτόνο. Το άψυχο κορμί της ήταν πάνω στον καναπέ του καθιστικού.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, πραγματοποιώντας αυτοψία στη σορό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 54χρονη διαπίστωσε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης στόματος και μύτης, εκχυμώσεις συμβατές με δάχτυλα στην τραχηλική χώρα και εκχύμωση άνω βλεφάρου αριστερού ματιού.

Το ιστορικό του δράστη
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του, ο δράστης υπέστη επιληπτική κρίση και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο «Αττικό» νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί σε ιδρύματα, με τελευταία φορά τον Μάιο του 2022, στο Δαφνί.

Υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας -Η σύζυγός του, προφανώς φοβισμένη, τον «κάλυπτε» και τον άφηναν ελεύθερο
Στις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα που συζούσε το ζευγάρι. Οι γείτονες τόνισαν ότι είχαν κληθεί και στο παρελθόν αστυνομικοί να σπεύσουν στο διαμέρισμα της Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2017 και το 2019, όταν κλήθηκαν αστυνομικοί στο σημείο μετά από αναφορές για άσκηση βίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, όταν η υπόθεση έφτανε στα δικαστήρια η σύζυγός του, πιθανότατα φοβισμένη, έλεγε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του, υποστηρίζοντας ότι ήταν αλκοολικός και πως αντιμετώπιζε ψυχιατρικό νόσημα. Σε ένα περιστατικό, αστυνομικοί τον είχαν μάλιστα θέσει υπό προστατευτική φύλαξη, όταν τον είχαν εντοπίσει στο δρόμο μεθυσμένο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog