Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του “Πολιτιστικού Συλλόγου Πραθίου”

- Advertisement -
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Το Πράθι” πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην ταβέρνα “Ο Τάσος” η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με το κέφι να φτάνει στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Η αίθουσα γέμισε από νωρίς και τα μέλη του συλλόγου έκαναν τον παν για να περάσει ο κόσμος όμορφα όπως και έγινε.

Στην εκδήλωση έδωσαν τοπαρών ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σωτηρία Κορδαλή, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της πόλης μας κ. Άρης Κωνσταντής, οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Πέρρας και Αναστάσιος Σακελλαρίου, τοπικοί σύμβουλοι καθώς και άλλοι σύμβουλοι του δήμου.

Δείτε βίντεο & εικόνες:

 

 

 

 

πηγή-agioitheodoroi.com

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και του χρόνου, παιδιά, καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, δημιουργία, επιτυχία για όλους σας!!!! Να το πούμε κι αυτό, η ταβέρνα του Τάσου είναι θαυμάσια και ο ίδιος ο Τάσος σωστός, σοβαρός επιχειρηματίας και αξιόλογος άνθρωπος, όπου ουδεμία σχέση έχει με συνονόματους απομονωμένους, μίζερους, αποκομμένους και περιθωριοποιημένους.

  2. Μάλιστα κύριε, μάλιστα. Έχετε δικιο. Ο,τι θέλετε, μα και ο,τι πείτε εσείς, αγαπητέ. Εις στην διάθεσιν σας, πάντοτε… Άλλωστε και ο νοσοκόμος μας το εσύστησε αυτό, εις στο να λέμε πάντοτε “ναι”, με το μαλακό, απαλά – απαλά, και με το χαμόγελο. Τασος

  3. Ασε κατά μέρους, αυτους τους σχολιασμους σου, τα επίθετα και τους χαρακτηρισμούς σου, και πες μας τωρα, που ακριβώς βρίσκεται αυτή η ταβέρνα, “Ο Τάσος”, που όπως μας λες είναι τοσο ωραία, όμορφη και καλή, ουτως ώστε να πάμε να φάμε και εμείς εκεί… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog