Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κατάμεστο το δημοτικό θέατρο στην κοπή πίτας του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου

- Advertisement -
  • Στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου, ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, έκοψε την πίτα του και ανακοίνωσε του πρώτους υποψηφίους για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν χθες το δημοτικό θέατρο Κορίνθου, μέσα και έξω κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής το δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο. Νεολαίοι παρακολουθούσαν στο φουαγιέ την εκδήλωση στο video-wall.

Αρχικά ο δήμαρχος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα όπου ο τυχερός/ή που βρήκε το φλουρί θα αποκτήσει ένα ωραίο κόσμημα.

Ο Δήμαρχος έκοψε και ένα κoμμάτι για όλους αυτούς που απουσίαζαν αλλά τον στηρίζουν.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τα έργα που έχει ήδη υλοποιήσει αυτή η δημοτική αρχή αλλά και για όσα έχουν δρομολογηθεί παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως διοίκηση λόγω της κυβερνησιμότητας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, την απλή αναλογική και την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο και την κοινωνική μέριμνα, το πρόβλημα του νερού, τους αγρότες, τα πολεοδομικά έργα, τα έργα για τη νεολαία και τις παιδικές χαρές, τις πλατείες, τις αναπλάσεις, τα πάρκα τσέπης, το μουσικό σχολείο και πολλά ακόμα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Οκτώ στελέχη στα 33 είχε η δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο, συνεργαστήκαμε με τις άλλες παρατάξεις για να παράξουμε έργο και το πετύχαμε, παρά τις δυσκολίες. Ονειρευτήκαμε ένα δήμο που θα αλλάξει την καθημερινότητα του δημότη και το πετύχαμε. Και συνεχίζουμε να υλοποιούμε όλες τις δεσμεύσεις μας», είπε

Καρφιά στο Νίκο Σταυρέλη

«Αυτοί που σήμερα μας αντιπολιτεύονται δεν είναι το «νέο», 13 χρόνια συνδιοικούσαν. Εμείς τελειώσαμε όσα εκείνοι δεν υλοποίησαν για τα οποία σήμερα μας κατηγορούν», τόνισε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Τελεσίγραφο στο Καλλιρικό μπλόκ και το Θέμη Κουτσογκίλα

«Κάποιοι δεν θα είναι υποψήφιοι γιατί μπορεί να θελήσουν να κατέβουν υποψήφιοι βουλευτές. Θα τους βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσουν. Το ίδιο και με όσους θελήσουν να πάνε υποψήφιοι στην περιφέρεια. (σσ Καρασάββας και Ζαχαριάς). Τους στηρίζουμε και μας στηρίζουν.Μπορεί κάποιοι άλλοι να πάνε απλώς σπίτι τους γιατί κουράστηκαν. Θα τους τιμήσουμε και θα παραμείνουμε φίλοι. Όλα αυτά επιτρέπονται.

Ένα πράγμα δεν επιτρέπεται και θέλω να το κάνω σαφές. Δεν επιτρέπεται αντιδήμαρχος ή πρόεδρος Νομικού προσώπου, διορισμένος από τον δήμαρχο, ή έχει υποδειχτεί από τον δήμαρχο να δουλεύει για αντίπαλη παράταξη. Γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι ορισμένοι έχουν ενταχθεί σε άλλη δημοτική παράταξη αλλά παραμένουν στην έμμισθη θέση του αντιδημάρχου ή ενός νομικού προσώπου. Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει στις επόμενες δύο εβδομάδες», είπε ο δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε.

Χωρίς το πρόσημο της ΝΔ

Κάλεσμα στους πολίτες όλων των πολιτικών χώρων για συστρατευση και κοινό αγώνα απηύθυνε ο δήμαρχος, λέγοντας «καλώ όλους τους συνδημότες μας, αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους, να συμπορευθούν μαζί μας»

Μύνημα Νίκης

Είμαστε τόσοι πολλοί, που δεν μας χωράει η αίθουσα, είπε χαρούμενος ο Βασίλης Νανόπουλος. Είναι πολλοί ακόμα που θα ανακοινωθούν αλλά έχουμε και την εκλογική μας τακτική. Σε δημοσκοπήσεις είμαστε πρώτοι με διαφορά, θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή, ανέφερε με σιγουριά.

Δεύτερη θητεία

Ο Βασίλης Νανόπουλος ζήτησε μια ακόμα θητεία (5ετία σύμφωνα με το Νόμο) για να μπορέσει να υλοποιήσει ολόκληρο το έργο που εχει οραματιστεί για το δήμο Κορινθίων.

Οι απουσίες

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε από την Περιφέρεια μόνο ο Τάσος Γκιολής. Από το Επιμελητήριο απουσίασαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Λουζιώτης και Δημήτρης Σουφρίλας, ενώ το παρών έδωσε ο κ. Γαϊτάνος.

Απουσίασαν άπαντες οι βουλευτές του Νομού και η Μαριλένα Σούκουλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι παραπάνω χθες παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Κορινθίων. Σε ερώτηση του Κοrinthia24 για τις απουσίες, ο δήμαρχος απάντησε πως ήταν ενήμερος αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει την προγραμματισμένη εκδήλωσή του.

Απουσίασε επίσης ο αντιδήμαρχος κ.Βαγγέλης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Γιώργος Πιέτρης και ο πρώην αντιδήμαρχος . Σπύρος Πλατής που είχε δηλώσει ότι παραιτείται λόγω φόρτου εργασίας αλλά στηρίζει τη δημοτική αρχή.

Ο γιατρός κ. Παπαδημητρίου σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη συμφωνήσει με το Νίκο Σταυρέλη.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ.Θέμης Κουτσογκίλας, ήταν παρών στην εκδήλωση αλλά φάνηκε να δυσαρεστείται από τις δηλώσεις του δημάρχου και τις δημόσιες αιχμές στο πρόσωπό του.

Η προσχώρηση

Δύο πρώην επικεφαλής συνδυασμών του 2019, ανακοινώθηκαν χθες. Ο Τιμολέων Πιέτρης και ο Γιάννης Γκεζερλής.

Τα χωριά

Αρκετοί πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων ανακοινώθηκαν, δίνοντας αναντίρρητα μια δυναμική στο συνδυασμό του δημάρχου περιφερειακά, που δεν είχε το 2019.

Η έκπληξη

Ο Θοδωρής Παχατουρίδης, πρώην παίχτης του Ολυμπιακού και όχι μόνο, ανακοινώθηκε χθες, ο οποίος διαμένει μόνιμα πλέον στο Αμόνι. Ο πρώην Λιμενάρχης Παναγιώτης Λαζόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρθηκε βοηθά ήδη το Λιμενικο Ταμείο.

Ποιοι δεν ανακοινώθηκαν 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης, η Πρόεδρος του ΑΣΠ Νεκταρία Καρατζή, ο Γιάννης Κανέλλος, ο Βασίλης Ταγαράς, οι οποίοι έδωσαν το παρών όμως και θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthia24.gr

Tα «παιδιά» του Πνευματικού

Ανακοινώθηκαν η Μαρίνα Ραντίτσα και ο Ανδρέας Ζώγκος, νυν αντιδήμαρχοι και πρώην υποψήφιοι με το Αλέκο Πνευματικό καθώς και ο Κώστας Παρτσινέβελος.

Συμβολικά ο δήμαρχος ανακοίνωσε ο ίδιος τον Πρόεδρο του Δημοτικου Συμβουλίου κ. Αντώνη Κυριαζή και τον αναπληρωτή του κ. Γιώργο Πούρο, ενώ τους υπόλοιπους εκφώνησε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του δημάρχου κ. Χριστίνα Τσιορωτά.

Αναλυτικά

1    ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
2    ΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3    ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4    ΖΩΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
5    ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ
6    ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7    ΠΙΕΤΡΗΣ  ΤΙΜΟΛΕΩΝ
8    ΡΑΝΤΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑ
9    ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
10    ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΒΑΣΩ
11    ΒΕΛΙΖΙΩΤΗ ΓΩΓΩ
12    ΒΕΡΥΣΟΓΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
13    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
14    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15    ΔΟΥΒΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
16    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
17    ΖΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
18    ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
19    ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΕΡΡΙΚΑ
20    ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
21    ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
22    ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
23    ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΥΗ
24    ΚΥΡΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
25    ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
26    ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
27    ΛΙΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
28    ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
29    ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
30    ΜΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
31    ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
32    ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
33    ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
34    ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
35    ΠΟΤΗΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
36    ΡΩΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
37    ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
38    ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
39    ΣΤΕΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
40    ΤΑΓΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
41    ΤΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
42    ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
43    ΤΣΙΡΑΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
44    ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
 

Χ@ra

 

Παπακολουθήστε απόσπασμα της ομιλίας του κ. Δημάρχου

 

 

Οι ατάκες

Τι είπαν οι ανακοινωθέντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Η «ηλεκτρική» σκούπα του Δημήτρη Μπίτζιου, η αγάπη του Γιάννη Ταμπούκου στο δήμαρχο, τα 100.000 ευρώ που «πέταξαν» από το ταμείο της πρωτοβάθμιας επιτροπής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του korinthia24.gr o Mιχάλης Κλεπετσάνης και ο δεξιός δήμαρχος της Αρχαίας Κορίνθου.

«Δήμαρχε, την άλλη φορά με παίδεψες με μια απλή σκούπα, αν δε μου πάρεις ηλεκτρική, φεύγω» είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Δημήτρης Μπίτζιος. Ο δήμαρχος γελώντας απάντησε «θα σου πάρω, για να σαρώνεις».

«Το δήμαρχο τον αγαπάω όσο κανένας άλλος, πάρα πολύ» είπε ο Γιάννης Ταμπούκος.

Στο ταμείον της σχολικής επιτροπής που είναι μείον αναφέρθηκε ο κ. Μιχάλης Κλεπετσάνης διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του korinthia24

«Πρώτη φορά θα βγάλει η Αρχαία δεξιό δήμαρχο» είπε ο τοπικός Πρόεδρος Γιάννης Τσέλιος. Θα την κάνουμε αξιοζήλευτη την Αρχαία, απάντησε ο Βασίλης Νανόπουλος.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog