Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλειστά τα καταστήματα ACS Κορίνθου και Λουτρακίου λόγω εκτάκτων συνθηκών

- Advertisement -
  • Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της ACS σε Λουτράκι και Κόρινθο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, λόγω έκτακτων συνθηκών

 

Συγκεκριμένα:

 

Αγαπητοί πελάτες,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω έκτακτων συνθηκών, τα καταστήματά μας στην Κόρινθο και στο Λουτράκι παραμένουν κλειστά.

 

Η παραλαβή των αποστολών σας μπορεί να γίνει από το κέντρο διαλογής ACS στην Κόρινθο, (82χλμ. Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου & Σίφνου 1), τις ώρες 10:00 – 18:00.

 

Σημειώνεται πως στο σημείο δεν διατίθεται προσωρινά τερματικό POS.

 

Eυχαριστούμε για την κατανόηση.

 

 

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χειρότερο κούριερ καμία εξυπηρέτηση δεν φέρνουν κ δεν ειδοποιουν ποτέ κ γυρίζουν τα πράγματα που παραγγέλνουμε πίσω.καλυτερα να κλείσει.

  2. Συμφωνώ καί επαυξάνω!!! Πάντα,και καλά,δεν σε βρίσκουν σπίτι και σε αναγκάζουν να πάς ο ίδιος,να παραλάβεις,ενώ έχεις πληρώσει τα μεταφορικά με παράδοση στο σπίτι…. Και πάντα περιμένεις σε μια τεράστια ουρά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΤΕ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!!! Το χειρότερο courier της Κορίνθουμε διαφορά !!!

  3. Δεν ξέρω για της Κορίνθου αλλά του Λουτρακίου και ανοιχτό που ήταν, ένα και το αυτό. Πραγματικά ευχεσαι να μη σου στείλουν τίποτα με αυτούς. Όσες φορές παρήγγειλα κάτι online και ήταν να μου το φέρουν αυτοί, ή δεν ήρθε ποτέ ή το έψαχνα μια βδομάδα.

  4. Έχει αλλάξει μέχρι τώρα,δεν ξέρω πόσους (franchising) ,που το δουλεύουν,ο ένας πιο άσχετος από τον άλλον.Ειδαμε στο Λουτράκι,να μην έχει και ζυγαριά,και να ζυγίζουν τα δέματα στον διπλανό χασάπη!!!!!!!!!😂😂😂😂😂

  5. Α τώρα λοιπόν, εξηγείται το γεγονός, πως ενω τις προάλλες επεριμενα να μου αποσταλεί, δια μέσω της υπηρεσίας courier, μια κούτα με την συσκευή ενός κλιματιστικού, αντ’ αυτού, μου εσταλει ένα δέμα, το οποίο και εμπεριείχε μεσα του, ένα κομμάτι σπαλομπριζολα μαζί με κιμά απο βόειο κρέας. Παρά ταύτα, την σπαλομπριζολα εγω την κράτησα, και εν συνεχεία την έψησα στα κάρβουνα και την έφαγα, γιατί ήταν αυτή, ντόπια και Μεσσηνίας, αλλά όμως τον κιμά απο το βόειο κρέας, προτίμησα να τον δώσω, εις σε κάτι φτωχούς, διότι ήταν αυτός, εισαγωμενος και Ολλανδίας. Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog