Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μασκοφόροι με μαχαίρια και λοστούς έκαναν «ντου» στον αγώνα ΑΟΛ – Πέλοπας Κιάτου. Καταδικάζει ο ΑΟΛ

- Advertisement -
  • Καταδικάζει ο ΑΟΛ με ανακοίνωσή του

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα ,Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στο Θώδειο στάδιο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ του ΑΟ Λουτράκι και του Πέλοπα Κιάτου στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνων της ΕΠΣ Κορινθίας για το Κύπελλο.

Κατα τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρα κασκόλ, (σύμφωνα με μαρτυρίες φιλάθλων είναι Κορίνθιοι), πήδηξαν τη μάντρα του γηπέδου που βρίσκεται στη νότια πλευρά παρανόμως και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους φιλάθλους του Πέλοπα Κιάτου.

Η παρέμβαση των φιλάθλων και της Διοίκησης του ΑΟ Λουτράκι ήταν άμεση.

Προσπάθησαν στην αρχή να τους απωθήσουν ώστε να μη συμβεί κάποιο ατύχημα, αφού πάλι με μαρτυρίες φιλάθλων που παραακολουθούσαν το παιχνίδι έφεραν πάνω τους λοστάρια.

Ο ΑΟΛ ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία σε χρόνο dt ήταν στο γήπεδο. Oι δράστες καθώς προσπαθούσαν να διαφυγουν πέταξαν ένα αναμμένο καπνογόνο στους φιλάθλους του Πέλοπα αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η Αστυνομικοί κυνήγησαν τους δράστες τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο ΑΤ Λουτρακίου.  Τουλάχιστον ένα άτομο είχε πάνω του μαχαίρι.

Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τον ΑΟ Λουτράκι να νικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέξη Παινέση στο 62ο λεπτό και να περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Θωμας Καναβός στο Loutrakiblog.gr

O Πρόεδρος του ΑΟΛ, Θωμάς Καναβός δήλωσε:

«Kαταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα από όπου και αν προέρχονται. Η ομάδα μας, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του ΑΟΛ, προστατέψαμε τους φιλάθλους του Πέλοπα, προσπαθώντας να εμποδισουμε 20 περίπου άτομα, που εισήλθαν παράνομα το γήπεδο και προσπάθησαν να βλάψουν τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας που παρακολουθούσαν ήσυχα το παιχνίδι. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και την ευχαριστούμε που έσπευσε αμέσως στο γήπεδο και αποφεύχθηκαν τα χειροτερα. Τέτοια φαινόμενα επαναλαμβάνω είναι καταδικαστέα. Λυπάμαι.»

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΛ, πριν από λίγα λεπτά

Κατά τη σημερινή διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του «Α.Ο. Λουτράκι» και της ομάδας «Γ.Π.Σ. Πέλοψ», δύο παραδοσιακών αντιπάλων του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, ομάδα κουκουλοφόρων εισήλθε παρανόμως στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου, πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια, τα οποία ο ΑΟΛ καταδικάζει απερίφραστα!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της διοίκησης του ΑΟΛ, καλώντας την Αστυνομία να αναλάβει δράση και μετακινώντας τους φιλάθλους της ομάδας του Πέλοπα σε άλλη κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας μας, ώστε να τους προστατεύσει.

Καταλυτική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, προσάγοντας τους κουκουλοφόρους – ταραξίες στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και επιβάλλοντας την τάξη.

Ο ΑΟΛ είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα όπως πράττει διαχρονικά.
Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στον χώρο του ποδοσφαίρου και στις αρχές του αθλητισμού που υπηρετούμε πιστά!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog