Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων-Νεανίδων στο Sportcamp

- Advertisement -
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων-Νεανίδων στο Sportcamp

Εντυπωσιακή δύναμη και άρτια τεχνική κυριάρχησαν στα τατάμι του SPORTCAMP!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO Εφήβων-Νεανίδων, που έλαβε χώρα στις 21-22 Ιανουαρίου, ενθουσίασε κοινό και συμμετέχοντες και μας χάρισε δυνατές στιγμές, όμορφο θέαμα και μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος!

Άλλωστε, αρκετοί από τους αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα και διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στην επόμενη Ολυμπιάδα!

Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις και υπό την υποστήριξη του αθλητικού κέντρου Sportcamp.

Οι ταλαντούχοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο, αλλά και αποκομίζοντας μια σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε μεγάλη διοργάνωση.
Οι κατηγορίες των συμμετεχόντων, είχαν ως εξής:

ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ  γεν 2006 και 2007 και 2008
ΑΝΔΡΩΝ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ γεν 2006-2007-2008
ΑΝΔΡΩΝ  : -50κ. -55κ. 60κ.- 66κ.-73κ.-81κ.-90κ.+90κ.
ΓΥΝΑΙΚΩΝ :-40κ. -44κ. 48κ. -52κ.- 57κ.-63κ.-70κ.+70κ.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων ήταν οι κλειστές εγκαταστάσεις του Sportcamp, διαμορφωμένες κατάλληλα για το άθλημα και παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές, αλλά και την κατάλληλη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Παράλληλα, παρείχε τη φιλοξενία των αθλητών και των προπονητών στους πλήρως εξοπλισμένους κοιτώνες του, καθώς επίσης τα υγιεινά τους γεύματα στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριό του.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, την Πάγια Εγκύκλιο των Πρωταθλημάτων, τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο και τους κανονισμούς διαιτησίας όπως ορίζονται από την τελευταία.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες, να έχουν καλή πρόοδο και να συνεχίσουν να ζουν όμορφες στιγμές στον αθλητισμό, με ήθος και ευγενή άμιλλα!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτιμος προεδρος της παγκοσμιας ομοσπονδιας τζουντο ηταν και ο Πουτιν, αλλα του αφσιρεσαν τον τιτλο λογω του πολεμου. Κι υ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog