Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέα ανακοίνωση από ACS – Αφορά το Λουτράκι και την Κόρινθο

- Advertisement -
  • Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της ACS σε Λουτράκι και Κόρινθο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, λόγω “έκτακτων συνθηκών”, όπως η ίδια αναφέρει…

 

Αγαπητοί πελάτες,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω έκτακτων συνθηκών, τα καταστήματά μας στην Κόρινθο και στο Λουτράκι παραμένουν κλειστά.

 

Ως εκ τούτου, αναστέλλονται προσωρινά οι παρακάτω Πρόσθετες Υπηρεσίες:

 

Πρωινή παράδοση έως τις 10:00 π.μ.

 

Δίωρη δέσμευση του χρόνου παράδοσης

Παράδοση Σάββατο.

 

Η παραλαβή των αποστολών σας μπορεί να γίνεται προσωρινά από το κέντρο διαλογής ACS στην Κόρινθο, (82χλμ. Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου & Σίφνου 1), τις ώρες 10:00 – 18:00.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Κέντρο Διαλογής ACS στην Κόρινθο με διεύθυνση 82χλμ. Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου & Σίφνου 1 θα παραμείνει ανοιχτό

 

την Κυριακή 29/1 τις ώρες 10:00 – 17:00.

 

Σημειώνεται πως στο σημείο δεν διατίθεται προσωρινά τερματικό POS.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν κάποιος χρησιμοποιεί εταιρεία courier, αναμένει την γρήγορη παράδοση, στο τόπο (διεύθυνση) που όρισε που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πιο επαγγελματικό θα ήταν από την εταιρεία να μην αναλαμβάνει αποστολές και παραδόσεις για τα συγκεκριμένα καταστήματα δεδομένου ότι δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Οπότε προτιμά την ταλαιπωρία του πελάτη της στο βωμό του κέρδους. Επίσης λόγω της συσσώρευσης των δεμάτων συνεπακόλουθη θα είναι και η ταλαιπωρία στο κέντρο διαλογής. Οσο για την λειτουργία του POS τα λόγια λιγοστεύουν καθώς η ενημέρωση και μόνο δεν αρκεί αλλά επισύρει διοικητικό πρόστιμο. Κατά τα λοιπά εκθέτει η εταιρεία τους εταιρικούς της πελάτες που την έχουν επιλέξει ως συνεργάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog