Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

- Advertisement -

H Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενέκρινε τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι με αλφαβητική σειρά:

  • Υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία θα είναι:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΑΓΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗ-ΓΚΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

  • Υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ θα είναι:

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Τ.Ε MSC

ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΙΕΡΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ -ΦΥΣΙΚΟΣ

ΠΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ.

Υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα θα είναι

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΑΤΡΟΣ (ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ)
ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ΠΑΣΟΚ κάνει και κάτι καλές κινήσεις στους υποψήφιους κυρίως από τον αθλητικό χώρο !!Σκουντης πριν λίγες μέρες και Νίκος Σαργκάνης είδα σήμερα !!

  2. “Δεν είναι λίγοι αυτοί οι ψηφοφόροι που λένε ότι θα ‘ξαναγυρίσουν στο σπίτι τους’ αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν τους θεώρησε δικά τους παιδιά,όταν από την εκτίναξη του 2012 τα κομματικά του όργανα ήταν σφριγηλά κλειστά για τους Πασόκους”. Προσωπική μου άποψη είναι, πως δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία περίπτωση εις στο να επιστρέψει έστω και ένας πρώην ψηφοφορος τους ΠΑΣΟΚ – και νυν του ΣΥΡΙΖΑ – πίσω στο μητρικό του κόμμα – μάλλον πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το εντελώς αντίθετο απ’ αυτό, να συμβεί. Και πολύ δε περισσότερο, όταν και αυτή η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη, για όσον αφορά τις επίμαχες, κομβικές, όσο επίσης και κρίσιμες και καθοριστικές αυτές – για τις τύχες και το μέλλον της χώρας μας – μετεκλογικές συνεργασίες, εξακολουθεί, δυστυχώς, να παραμένει, αξεκαθαριστη, ασαφής, μπερδεμένη, αδιευκρίνιστη και λίαν θολή, μέχρις στιγμής… Τασος

  3. Σωστή σε πολλά σημεία η ανάλυση που μας έκανε ο κύριος Τάσος !!Αν δεν κάνω λάθος κύριε Τάσο ανήκετε στο κόμμα της ΝΔ από ότι έχετε δηλώσει !!Δεν σημαίνει τίποτα αυτο , όλοι καπου ανήκουμε !Αυτο που δεν μου αρέσει εμένα είναι αυτοι που ψηφίζουν όπου φυσάει ο άνεμος κάθε φορά !Αυτοι είναι που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις αρα αυτοι θέλουν το «ξύλο»με την καλή έννοια !!Τωρα κάποιος ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσε τον Αλέξη οταν έγινε κυβέρνηση για να μην πάει απέναντι στους άλλους !!Δεν υπάρχει μια μεγάλη προσωπικότητα να πάρει τον μεσαίο χώρο γενικά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog