Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Πανεπιστήμιο Πατρών τίμησε τον Σταύρο Δήμα και τον αναγόρευσε Επίτιμο Διδάκτορα

- Advertisement -
  • Τον Κορίνθιο πολιτικό, πρώην Υπουργό και για μια 5ετία Επίτροπο της χώρας μας στη Ευρωπαϊκή Ένωση, Σταύρο Δήμα, επέλεξε να τιμήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών, την ημέρα που η παιδεία τιμά και εορτάζει τους Τρεις Ιεράρχες και την ημέρα των γραμμάτων.

 

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, απονεμήθηκε λοιπόν ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα, του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στον Σταύρο Δήμα.

 

Μια ακόμα σημαντική στιγμή για τον κ. Δήμα, συγκινητική και για την οικογένειά του, με τον μικρότερο γιο του, Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και διάδοχό του στην Κορινθία, να γράφει σε ανάρτησή του: «Για ακόμα μία φορά πολύ υπερήφανος για το πατέρα μου Σταύρο Δήμα, που αναγορεύτηκε σήμερα επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών».

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κεντρική ομιλία του Σταύρου Δήμα, με θέμα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κλιματική Αλλαγή». Θέμα περισσότερο επίκαιρο από κάθε άλλη στιγμή, με ομιλητή έναν πολιτικό που με τον ρόλο του Επιτρόπου Περιβάλλοντος στην Ε.Ε., κατάφερε από τότε να φέρει ψηλά στις προτεραιότητες της Ευρώπης θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ως φιλικές προς το περιβάλλον.

 

 

 

Πηγή: krnews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog