Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O A.O.Λουτράκι έκοψε την πίτα του και ενισχύει το ρόστερ του! (φωτο)

- Advertisement -
  • Η κοπή της πίτας του ΑΟΛ πραγματοποιήθηκε χθες σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, έπειτα από τη νίκη του αγώνα της Κυριακής!

Το φλουρί κέρδισε ο Παναγιώτης Παππάς, βοηθός προπονητή, και του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός.

Ο Πρόεδρος, Θωμάς Καναβός και το Δ.Σ. ανακοίνωσαν τις νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την καλή πορεία της ομάδας και τόνισαν ότι ο ΑΟΛ θα προχωρά πάντα με αισιοδοξία και δυναμισμό!

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά!, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση

Δυνατές μεταγραφές ενισχύουν τον ΑΟΛ!

Η μεταγραφική μας δράση δυναμώνει την ομάδα καθιστώντας την ακόμα πιο ισχυρή στις νέες προκλήσεις !

Ο 33χρονος Βασιλής Παπουτσής, επέστρεψε στην ομάδα του ΑΟΛ! 

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Θύελλα Πετρίου. Μαζί με τον ΑΟΛ έφτασε κι έζησε μεγάλες στιγμές σε κατηγορία Γ’ Εθνικής, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με άλλες ομάδες, όπως ο Πέλοπας Κιάτου, Παναργειακός, Παναρκαδικός κ.α.

Ο ίδιος περιγράφει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του στην ομάδα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξαναγύρισε στο σπίτι του!

Ο Δρίτσας Αντώνης είναι μια ακόμα νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΛ.

Ο Αντώνης είναι 21 ετών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων και αποτέλεσε και παίκτη της αντρικής ομάδας. Το νέο μέλος μας έχει λάβει ποδοσφαιρική εμπειρία και από την ομάδα του Ισθμιακού. Δείχνει φιλόδοξος αθλητής, και μέσω όσων δήλωσε στόχος του είναι η ανύψωση του ΑΟΛ στην κορυφή, με κύπελλα και πρωταθλήματα.

Ο Στρατίκης Γεώργιος είναι επίσημα ένας νέος παίκτης του «Α.Ο. Λουτράκι».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πριν την μεταγραφή του αγωνιζόταν με την ομάδα του Ισθμιακού. Συμμετείχε στην ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου, καθώς και σε αυτήν του Χιλιομοδίου σε επίπεδο Γ’Εθνικής.

Ο Ανδρέας Αλεξανδράκης, ο 20 ετών νέος μας παίκτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο των γηπέδων.

Αποτελεί κι εκείνος ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε Γ’ Εθνική κι έχει ήδη συνεργαστεί με πολλές ομάδες. Η τελευταία του συνεργασία ήταν με την Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ.

Καλώς ήρθατε στον ΑΟΛ! , αναφέρει η Διοίκηση σε νέα ανακοίνωση.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο μικρή είναι η πίτα που έκοψε ο ΑΟΛ !!Ο πρόεδρος ο Θωμάς ρίχνει χρήμα στην ενίσχυση της ομάδας που λεφτά για μεγάλη πίτα !!Καλη χρόνια επιτυχίες στον ΑΟΛ και να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει !!

  2. Αυτό και αν είναι από τα άγραφα, μην πω και αληθινό αριστούργημα: Ως γνωστόν (για τους ποδοσφαιροφιλους, το εννοώ), αύριο Κυριακή, υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στην Θεσσαλονίκη. Ωραία, και λοιπόν? Και λοιπόν, έχει ξεσηκωθεί και έχει επαναστατήσει ολάκερο το πελεκούδι και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του Ολυμπιακού, με πρώτον και καλύτερο, ποιον άλλον, τον Μαρινάκη, επειδή λέει, δεν τους είναι, αρεστός και αποδεκτός… ο διαιτητής(!!), που κληρώθηκε να σφυρίξει τον συγκεκριμενο αγώνα – και προσέξτε: Όλα αυτά συμβαίνουν και γίνονται εκ προοιμίου, χωρίς, δηλαδή, καν να έχει διεξαχθεί το παιχνίδι, και δίχως, φυσικά, ο εν λόγω, αυτός διαιτητής, να τους έχει πουθενά, αυτούς… αδικήσει! Έφτασαν μάλιστα εις στο σημειο, δια μέσω των πλήρως ελεγχόμενων “δημοσιογραφικών” τους υποτακτικών και φερεφώνων, να ζητάνε – για μιαν ακόμα μια φορά – μέχρι και την παρέμβαση της… κυβερνήσεως και του ίδιου, του… πρωθυπουργού, για το θέμα αυτό!! Τι να πει κανείς, μιλάμε, για φοβερά πράγματα και φοβερές καταστάσεις, που συνεχώς και επί μονίμου βάσεως, λαμβάνουν χώρα, εις σε αυτή την χωρα… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog