Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Kαρναβάλι Λουτρακίου: Mεγάλη παρέλαση αρμάτων και συναυλία με το Δήμο Αναστασιάδη

- Advertisement -

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάνω από 2.000 καρναβαλιστές θα λάβουν μέρος στην παρέλαση. Μεγάλη συναυλία με το γνωστό τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη.

Καθόλου τυχαία, δεν έχει καθιερωθεί το Λουτρακιώτικο καρναβάλι το καλύτερο στην Κορινθία και όχι μόνο. Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έχουν καλύψει την παρέλαση των αρμάτων και τις εκδηλώσεις αυτές στο παρελθόν.

Ευκαιρία για τους επισκέπτες της Αθήνας να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο στο Λουτράκι. Φέτος βέβαια, λόγω του μεγάλου έργου που ήδη υλοποιείται για την ριζική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, τα καταστήματα-cafe κλπ, ίσως να μην προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ούτε και να πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα μασκέ πάρτυ, αλλά σίγουρα η διάθεση όλων είναι ανεβασμένη, σίγουρα μετά τον κορονοϊό χρειαζόμαστε όλη αυτή την εκτόνωση και οι απόκριες είναι οι μόνες γιορτές που προσφέρονται κυριολεκτικά γι΄αυτό.

Σε επικοινωνία μας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου Λουτρακίου-Π-Αθ κ. Σάκη Παπαθανασίου, δήλωσε ότι καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους, δημοτική αρχή, υπαλλήλους του δήμου, συλλόγους, φορείς, σχολεία να πραγματοποιηθεί ένα πολύ ωραίο καρναβάλι, αλλά και διάφορα events, όπως το άναμμα της φωτιάς, ο χορός της τράτας κλπ.

Πάνω από 20 σύλλογοι, πολιτιστικοί, αθλητικοί, φορείς, σχολεία, σχολές χορού κ.α έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ο Δήμος έχει ήδη αγοράσει και νέες αποκριάτικες στολές, ενώ εστιάζει και στα άρματα τα οποία μέχρι στιγμής είναι περίπου δέκα. Οι καρναβαλιστές θα ξεπεράσουν τους 2.000 !!

Το καρναβάλι θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Τσιορλίδα, ενώ οι εκδηλωσεις μετά το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών και των αρμάτων θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή Δήμου Αναστασιάδη, στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου.

*Αναμένεται από το δήμο το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων

 

Χ@ra

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαρά, αυτο θα πει “ο ορισμός του μεταβατικού σταδίου”: Απο τον ευσυγκίνητο κύριο Τσιόδρα, εις στην “αποκριάτικη” κυρία Τσιορλίδα! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog