Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο με συρμούς προαστιακού σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης

- Advertisement -

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αύριο (05.02.2023) ενδεχομένως να επηρεάσει όσους επιθυμούν να μετακινηθούν από και προς το αεροδρόμιο. Σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, για την πραγματοποίηση των δρομολογίων θα χρησιμοποιηθούν συρμοί του προαστιακού.

Η Hellenic Train βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αν υπάρξουν προβλήματα τα δρομολόγια του Μετρό από και προς Αεροδρόμιο θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και οι επιβάτες με το ίδιο εισιτήριο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Προαστιακό.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog