Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καθυστερήσεις στις παραδόσεις και κλειστά καταστήματα

- Advertisement -

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού επηρεάζει και την λειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Σε ανακοίνωση του, ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ενημερώνει ότι λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις του, αλλά και ότι κάποια από τα καταστήματα του θα παραμείνουν κλειστά.

«Ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων ενημερώνει για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα τις τελευταίες ώρες. Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας από τη μεγάλη χιονόπτωση και η απαγόρευση απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια δεν επιτρέπουν την πλήρη εκτέλεση του έργου του Ομίλου» αναφέρει η ανακοίνωση.

  • Και συνεχίζει:

«Ως εκ τούτου, πληροφορεί ότι τα καταστήματα ΕΛΤΑ θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές στις οποίες οι αρμόδιες αρχές θα ανακοινώνουν υποχρεωτικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων».

 

Ο Όμιλος ΕΛΤΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog