Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου από ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η εξέλιξη των έργων ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Λουτράκι με Drone – 5/2/23

Τα έργα αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης και θα αναδείξουν το Λουτράκι σε τουριστικό πόλο έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες του.

Ευχαριστούμε για την αποστολή των βιντεο Dronetube-gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στον δήμαρχο. Μηπως κάποιος ξέρει πότε θα γίνει τελειοποίηση ? Και άλλη μία ερώτηση. θα υπάρξει έργο μέχρι τη γέφυρα ?

  2. Ολα καλα με την αναπλαση του παραλιακου μετωπου αλλα ας κανουν και τα μσγαζια μια δικη τους αναπλαση (ανακαινηση) γιατι πολλα εχουν μεινει στη δεκαετια του 80.!!!!

  3. Οι λουτρακιωτες έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούν να κάνουν μπάνιο εκεί λόγο κατάληψης της παραλίας από τα καταστήματα , όπως γινόταν έως και τώρα. Ας ψηφίσουν λοιπόν την δημαρχαρα οι καταστηματάρχες και εμείς οι υπόλοιποι κάτι άλλο θα βρούμε να ψηφίσουμε.

    • Δοξα το θεο το Λουτρακι εχει 2 χιλιομετρα παραλια στην οποια υπαρχουν υπαρχουν πολλα μερη που μπορεις να βαλεις τα πραγματα σου και να κανεις ελευθερα το μπανιο σου.Σιγουρα ειναι απαρεδεκτο αυτο που γινεται με τα μαγαζια (ελεος μεχρι και τα φαγαδικα να κατεβαζουν τραπεζακια) ,ναι καταλαμβανουν περισσοτερο χωρο στην παραλια απο οτι πρεπει και σιγουρα δεν τηρουν τα μετρα στα οποια πρεπει να βαζουν ξαπλωστρες αλλα ουτε & τις αποστασεις μεταξυ αυτων αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι.

  4. Εκ του αποτελέσματος θα φανεί.Όμως αναρωτιέμαι ποιος θα πληρώσει τις προεκτάσεις των καταστημάτων, ο δημότης ή το κατάστημα το οποίο και θα εισπράττει τα έσοδα από τις πωλήσεις;;.

    • Δωρο -αδωρο θα ειναι αν ξαναφησουν τα μαγαζια να επεκταθουν παλι τοσο πολυ.Να ελεγα οτι ολα δουλευουν και ειναι φουλ ,να πω παει στο καλο ,υπαρχει ζητηση,υπαρχει δουλεια .Αλλα αν εξαιρεσουμε καμια αργια,ακομα και το καλοκαιρι καθημερινα κανενα απο αυτα δεν γεμιζει με εξαιρεση 1 φαγαδηκο αντε και μια καφετερια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog