Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

No fair play από την Κατερίνα Φαρμάκη

- Advertisement -

Οπως ήδη γνωρίζετε προχθές πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κόρινθο με ομιλητή τον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Δείτε εδώ Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κόρινθο. Μήνυμα ελπίδας από το Νίκο Ανδρουλάκη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αν και όλα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τέλεια, από άποψης οργάνωσης, προσέλευσης κόσμου, παλμού, χαρακτηριστική ήταν η εικόνα στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, η οποία προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και αρνητικά σχόλια.

Εν αρχή θεωρήσαμε ότι έχει συμφωνηθεί από όλους τους υποψηφίους να μοιραστούν οι κάρτες τους, ώστε οι φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος να έχουν τις κάρτες όλων των υποψηφίων, τα τηλέφωνά τους κλπ.

Οχι όμως! Οπως αποδείχτηκε η κ. Φαρμάκη, τη συγκέντρωση αυτή θεώρησε  ως «πεδίο δόξης λαμπρό» άγρας ψήφων, χωρίς ίχνος δεοντολογικής συμπεριφοράς και σεβασμού έναντι των συνυποψηφίων της.

Αν και στη συγκέντρωση ήρθε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του, η  κ. Φαρμάκη προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις, οι οποίες τελικά μάλλον δυσμενείς θεωρήθηκαν…

Με την πράξη της, το μοίρασμα δηλαδή των καρτών της στην είσοδο, κατάφερε να προκαλέσει πολύ αρνητικά σχόλια στα πηγαδάκια. Εγινε λόγος για «καπέλωμα» των υπόλοιπων υποψηφίων και ασέβεια στο πρόσωπό τους.

«Δεν έλειψα ποτέ από τους αγώνες» είναι το Motto της κ. Φαρμάκη σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα εκλογές και μας πείθει βεβαίως αλλά όχι όπως εκείνη θέλει να το ερμηνεύσουμε. Γιατί τα λόγια και οι πράξεις τη Κατερίνας Φαρμάκη αποτελούν ανακόλουθο σχήμα.

Φάνηκε ότι πρωτίστως την ενδιαφέρει να εκλεγεί η ίδια και όχι ο κοινός αγώνας. Οχι ο ίσος αγώνας μεταξύ των υποψηφιων. Οχι οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όχι  το κόμμα, όχι ο καλός αγώνας που τόνισε πολλές φορές στο τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Υπάρχουν ευφυείς τακτικισμοί και παιδαριώδεις τακτικισμοί, όπως αυτοί στους οποίους επιδόθηκε η επίδοξη υποψήφια. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παιδαριώδεις διότι εκκινούν από πολιτική αφέλεια. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην περίπτωση της πρώην βουλευτού. Ούτε ευφυείς χαρακτηρίζονται αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητο για την κ. Φαρμάκη.

Ηταν μια πράξη που υποτιμούσε σοβαρά την κοινή λογική. Παλαιοκομματικούς τακτικισμούς και εγωπάθειες πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ!

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανθρώπους που σκέφτονται και ενεργούν συλλογικά. Ανθρώπους που η χώρα και η Κορινθία είναι πάνω από το εγώ τους. Ανθρωπους που προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος και όχι τον εαυτό τους. Γιατί η Κορινθία δεν χρειάζεται μία ακόμα Κατερίνα,  στο Κοινοβούλιο.

Δεν χρειάζεται συμπεριφορές που παραπέμπουν σε μοναχικούς ατραπούς και όχι σε προσπάθεια που λογίζεται συλλογική με απώτερο σκοπό το καλό της χώρας και της Κορινθίας.

Χρειάζεται ένα ακόμα βουλευτή (οποιονδήποτε) που θα μάχεται και θα φέρει αποτελέσματα για την Κορινθία μας, που θα προβάλλει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, θα αναδεικνύει τα προβλήματα, θα προτείνει και θα φέρνει λύσεις.

Ας παραμεριστούν λοιπόν οι παλαιάς κοπής πολιτικές και τακτικές και ας εργαστούν οι υποψήφιοι-μελλοντικοί βουλευτές στην κατεύθυνση της προάσπισης της χώρας και των τοπικών συμφερόντων, στη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την τοπική ανάπτυξη, όπως έχουν καθήκον, κι ας διεκδικήσουν από την κεντρική κυβέρνηση αυτά που αξίζουν στην Κορινθία.

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ έτσι τα είδα και έτσι τα κατάλαβα!

Χ.Β

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μπει στη βουλή θέλει κι αυτή η δόλια, ρε παιδιά, για να τα κονομάει. Πού το μεμπτόν? Αγωνίστρια και συντρόφισσα να γίνει θέλει, με καπιταλιστική τσεπούλα.

  2. Απαράδεκτη κίνηση η οποία προσέβαλε τους υπόλοιπους υποψήφιους. Μπράβο σας κα Φαρμάκη πάνω απ΄ όλα συναδελφικότητα και για το κάλο του κόμματος η καλύτερα το ατομικό συμφέρον!

  3. Πάλι εισέρχεται το παλιό στο υποτιθέμενο καινούργιο γι’αυτό ό τόπος θα μείνει πίσω γιατί μερικοί άνθρωποι θέλουν την εξουσία για την εξουσία.ΚΡΙΜΑ .

  4. Ειναι δυνατον να εκλεγει βουλευτης με τετοια γυναικουλιστικα καμωματα μιζεριας και κακομοιριας? Σαν τους ζητουλες στα τραίνα: βοηθειστε με σας παρακαλω, ψηφιστε με να μπω στη βουλη, καλη υγεια να εχετε…

  5. Μεγάλη δυσαρέσκεια. Πολλά τα αρνητικά σχόλια σε συζητήσεις.Ουσιαστικά βοηθήσατε του άλλους υποψηφίους σας με αυτή την κίνηση.

    • Δεν μας ενδιαφέρει αν βοηθήσαμε ή όχι τους άλλους. Γράψαμε την άποψή μας, γιατί αν κλείνουμε τα μάτια σε ότι βλέπουμε, καλό ή κακό, τότε πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα! Δε νομίζετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog