Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ταξιδεύει στο ‘Αμστερνταμ

- Advertisement -

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων θα λάβει μέρος στα Β2Β SALES WORKSHOP, στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 16 Φεβρουαρίου 2023.

Η Ευρώπη αποτελεί βασική αγορά που τροφοδοτεί τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας. Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, ο L.T.O θα συμμετάσχει στα Sales meetings-events παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους city break προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς προσφέρει ένα μοναδικό Τουριστικό Προϊόν που καλύπτει ποικίλες ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα, σε τουριστικά γραφεία, οργανωτές MICE  και Travel Counsellors που έχουν έδρα στο Βέλγιο και την Ολλανδία και διακινούν ποιοτικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος του Οργανισμού Βιβή Γιαλού, θα πραγματοποιήσει B2B  συναντήσεις με τουλάχιστον 25 τουριστικά γραφεία, που θα συμμετέχουν από το Βέλγιο και την Ολλανδία και οι επαφές θα δοθούν κατόπιν στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά γραφεία προκειμένου να αποστείλουν κοστολογημένες προσφορές στους ενδιαφερόμενους.

Το Amsterdam  B2B Sales Workshop  διοργανώνεται από την εταιρεία Τουριστικού Marketing, Respond  on  Demand  σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον, με την συμμετοχή πολλών προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog