Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι! Δείτε τι έκανε ο άνθρωπος στην παραλία (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Οργή προκαλούν οι εικόνες!

Εσπασε όπως βλέπετε το κάρτερ του αυτοκινήτου  και ο «μάγκας» ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε ενώ είδε ότι προκαλεί ζημιά, συνέχισε απτόητος με το αυτοκίνητό του (παρανόμως) να διασχίζει το πλακόστρωτο της παραλίας λερώνοντας όχι μόνο τα παλιό πλακόστρωτο αλλά και το νέο!

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κλάματα και για γέλια και όμως αυτό το φαινόμενο της κακίας το συναντάμε ακόμα δυστυχώς και από ανθρώπους της διπλανής πόρτας .Τώρα αυτό πως μας κάνει να νιώθουμε? Τον Δήμο πως τον κάνει να νιώθει?

  2. Κατ’ αρχάς, τα αυτοκίνητα δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στον πεζόδρομο. Έπειτα, τα λάδια του αυτοκινήτου δεν καθαρίζουν καθόλου εύκολα. Και στην Κολοκοτρώνη σε σημείο που δεν έχει κολωνάκια, έχουν στάξει γιατί παρκάρουν συνέχεια επάνω. Όχι ότι ο Δήμος πέρασε με πλυστικό να το καθαρίσει αλλά τέλος πάντων. Γίνεται μια προσπάθεια να ανανεωθεί το παραλιακό μέτωπο. Ας σεβαστούμε επιτέλους τη δημόσια περιουσία. Δημοτική αστυνομία για να του χρεώσει τη ζημιά, τον καθαρισμό και την παράνομη οδήγηση επί της παραλιακής, υπάρχει; Την καλημέρα μου σε όλους

  3. Με πρόλαβε ο κύριος για τους βανδαλισμούς !!Μακαρι να βγω λάθος αλλά πολύ φοβάμαι ότι με την ολοκλήρωση της ανάπλασης θα πλακώσουν οι γνωστοι με τα σπρέι και θα τα βανδαλίσουν και θα γράφουν για χούντες ,φούντες , και θύρες 7,13,21!,Σιγουρα η βοηθεια από τις κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών να είναι έτοιμες για τέτοια περιστατικά !!

  4. Εάν βλέπατε εχθές τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου θα τον λυποσασταν. Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο άνθρωπος. Ειλικρινά τον λυπήθηκα.

  5. ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

  6. Τί λέει ο ανίδεος για τα CCTVs των μαγαζιών; Από αυτό περιμένει κανείς να προκόψει; Παιδεία χρειάζεται και καλλιέργεια από το σπίτι και το σχολείο. Οι κάμερες αποτρέπουν, δεν επιμορφώνουν.

  7. Στην Παργα οι πεζοδρομοι εχουν περαστει με ενα ειδικο υλικο οπως ειναι το αντι γκραφιτι για τους τοιχους και με ενα πλυστικο με πτεση καθαριζουν πολυ ευκολα τα πεζοδρομια.Μημως να το ψαξουμε και για τον δικο μας πεζοδρομο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog