• Στην καρδιά της πόλης της Κορίνθου χτύπησε δυνατά, το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, η Αποκριά!
Το Κορινθιακό θέατρο Βασίλη Ρώτα ,με 30 και πλέον μέλη του, ερασιτέχνες ηθοποιούς, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο, για ακόμα μια φορά, το δρώμενο “Commedia dell arte”, την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας… αλλιώς!
��Χρώματα, ήχοι, σκέρτσο, μπρίο, καλή διάθεση και πολύ ταλέντο “συναντήθηκαν” χθες βράδυ στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της πόλης χαρίζοντας την πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση του δήμου Κορινθίων στους κατοίκους και τους επισκέπτες!
Ακολούθησε “Γαϊτανάκι” το οποίο έπλεξαν με μαεστρία μικροί και μεγάλοι! Ανάμεσα τους, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Σπύρος Ζαχαριάς και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Ταμπούκος.
Το παρών χειροκροτώντας έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος με τη σύζυγό του!
Το Κορινθιακό Θέατρο “Βασίλης Ρώτας” είναι ένας από τους συλλόγους και τους φορείς του δήμου μας που  συμμετέχουν εθελοντικά και διαμορφώνουν το φετινό Κορινθιακό Καρναβάλι , δημιουργώντας αναμφίβολα μια νέα “ταυτότητα”, μια νέα φιλοσοφία! Φιλοσοφία συμμετοχής, δημιουργίας, συνεργασίας, προσφοράς!
Ευχαριστούμε πολύ! ��
��Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Socrates Lelekos για την επιμέλεια της αφίσας!
��Τους, Paris DionisopoulosCorinth GreeceWeLove Corinth II WeLove Corinth και VasVal για την  φωτογραφική κάλυψη και παρουσίαση του δρώμενου και βεβαίως
��ΟΛΟΥΣ  τους εθελοντές και ηθοποιούς του https://www.facebook.com/korinthiakotheatrovr που συμμετείχαν υλοποιώντας την πολύ όμορφη εκδήλωση!
Συνεχίζουμε την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, από τις 11:30 το πρωί, δείτε το πρόγραμμα εδώ, αναφέρεται από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου