Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γιάννης Καραπανάγος: Kαταντήσαμε ενοικιαστές στα σπίτια μας (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γιάννης Καραπανάγος, κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη συζήτηση για τη λήψη απόφασης σχετικά με τη γνωμοδότηση του Δήμου μας, προς την κυβέρνηση, εάν ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να μειωθεί ή όχι στον Δήμο μας.

Μεταξύ των άλλων, τόνισε ιδιαίτερα ότι “έχουμε καταντήσει ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια”.

Τελικά, το Δημοτικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ΟΜΟΦΩΝΑ, να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ, κατά 50%, σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, όπως προέβλεπε και η εισήγηση του δικηγόρου κ. Χρήστου Τζοάννου, στον οποίο είχε ανατεθεί η σύνταξη σχετικής μελέτης.

Επίσης, σύνταξη μελέτης, για το ίδιο θέμα, είχε ανατεθεί και στη συμβολαιογράφο κα Τέσση, η οποία διατύπωσε την ίδια γνώμη με τον κ. Τζοάννο.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Bαρύς και άδικος φόρος ο ενφια. Πρέπει να καταργηθεί εντελώς. Ναι, τα’λεγε και ο τσύριζα προεκλογικώς, αλλά όχι μόνο δεν τον κατήργησε, τον αύξησε κι από πάνω. Μακάρι ο Κυριάκος να τον μειώσει κι άλλο.

  2. Συγνώμη για την ερώτηση αλλά μπορεί το δημοτικό συμβούλιο νά κάνει εισήγηση για μείωση του ΕΝΦΙΑ και δεν το είχε κάνει ως τώρα αν ναι τότε είναι επιηκως απαράδεκτο μην πω τίποτα άλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog