Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλα έτοιμα για το 7ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

- Advertisement -

΄΄Μην ψάχνετε αλλού για το που θα γίνει πάρτυ!!! Ελάτε για ξεφάντωμα στο όμορφο Βραχάτι !!!΄΄ H καρδιά του καρναβαλιού χτυπά και φέτος στο Δήμο Βέλου Βόχας.
Ο Δήμος Βέλου Βόχας είναι έτοιμος να προσφέρει το πιο ξέφρενο καρναβάλι.
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ωρα 4.00μ.μ.
Το καρναβάλι έφτασε και ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει συντονιστεί σε καρναβαλίστικους ρυθμούς και υπόσχεται και φέτος να προσφέρει ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.
Χαμόγελα, χρώματα, χαρούμενες καρναβαλικές διαθέσεις θα σκορπίσουν και θα μεταφέρουν παντού μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.
Όπως τόνισε η Οργανωτική Επιτροπή η άμεση ανταπόκριση και συνεργασία αυτών που βοήθησαν να στηθεί το φετινό καρναβάλι, μας γεμίζει όλους με ελπίδα και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Ο ενθουσιασμός και το συλλογικό πνεύμα συνεργασίας σηκώνουν ψηλά τον πήχη και μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους.
Ντυθείτε με κέφι, χαρά, διάθεση και ελάτε να το ζήσουμε!!!.
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί, να περάσουμε στιγμές αξέχαστες και ονειρεμένες, να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας!!!
Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αποκριάτικης Παρέλασης από την Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Φεβρουαρίου 2023
ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 4.00 μ.μ. στην παραλία Βραχατίου (Άγιος Δημήτριος)
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η αποκριάτικη παρέλαση ξεκινάει από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την παιδική χαρά.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: 21 γκρουπ με 2000 καρναβαλιστές
ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ: Στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού θα δώσουν χρώμα και διάθεση η Μαίρη Νικολοπούλου και ο Άρης Σταύρου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
D.J: Στις μουσικές επιλογές και φέτος ο Κώστας Τσάκωνας που θα μας διασκεδάσει και θα μας παρασύρει στο χορό με καρναβαλικά ακούσματα από latin, samba, mambo, disco, latino, rock n roll ….. και πολλά πολλά ακόμη….
LIVE
Αμέσως μετά την παρέλαση το συγκρότημα BUENAVENTURA θα μας διασκεδάσει με latin μουσική και τραγούδια!! Μουσικές από την Κούβα μέχρι την Βραζιλία και από την Κολομβία ως το Πουέρτο Ρίκο και άφθονη ελληνική μουσική.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το κάψιμο του καρνάβαλου στο λιμάνι του Βραχατίου
Το γλέντι όμως δε σταματά εδώ. Στα καταστήματα της παραλίας μας το αποκριάτικο ξεφάντωμα θα συνεχιστεί με πάρτυ και πολλές πολλές εκπλήξεις.
Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στο δήμο Βέλου Βόχας, είναι βέβαιο πως και αυτό το καρναβάλι θα έχει επιτυχία. Χρόνια πολλά σε όλους, μακάρι να περάσουν καλά και οι ξενιτεμένοι φίλοι μας που μοχθούν και διαπρέπουν έξω, τον Χρήστο στο Λονδίνο, τον Γιάννη στο Μπέλφαστ και τον Κώστα στη Σκωτία. Μακάρι να έχουν καλά κούλουμα. Η σκέψη μας μαζί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog