Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΟΚ ! Αποχώρηση Χρήστου Γιαλιά από τον ΠΑΣ Κόρινθος!

- Advertisement -

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα κράτησε ο ”αρραβώνας” Χρήστου Γιαλιά και της ομάδος του ΠΑΣ Κόρινθος.

Δεν πείθει καθόλου η λακωνική ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος για την αποχώρηση του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά από την διοίκηση της ομάδος.

Ιδιαίτερα όσον αφορά την ”διαφορά φιλοσοφίας” που επικαλείστε, είναι μη πιστευτή για όσους γνωρίζουν από μπάλα, εφόσον η ”φιλοσοφία” στο ποδόσφαιρο συζητιέται από την αρχή, συμφωνείς και προχωράς. Τώρα τι στράβωσε και χάλασε αυτή η συνεργασία ένας θεός γνωρίζει.

Ας θυμηθούμε πως είχατε υποδεχθεί τον Χρήστο Γιαλιά πριν από 40 μέρες.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος, σήμερα έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του, σε διοικητικό επίπεδο!

Κοντά στον Αλέξη Κούγια, τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιώργο Πιέτρη και τον Λευτέρη Φρίγγελη, ως αναπληρωτής πρόεδρος, εισέρχεται στο Δ/Σ, ο γνωστός όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά και στον χώρο της κρεατοπαραγωγής, κύριος ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΛΙΑΣ.

Ο κ.Γιαλιάς είναι ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, την BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο κ.α. όπου απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους.

Υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Είναι αδελφικός φίλος του Αλέξη Κούγια και στενός συνεργάτης του ομίλου Πιέτρης.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος καλωσορίζει το νέο μέλος της διοίκησης και περιμένει την Κυριακή, να γεμίσουν το στάδιο στο οποίο επανέρχεται η ομάδα μας, οι χιλιάδες φίλαθλοί μας, στον πολύ ιδιαίτερο αγώνα με το ιστορικό σωματείο του Πέλοπα Κιάτου.

Με εκτίμηση,

ΠΑΣ Κόρινθος 1963

Και η σημερινή ανακοίνωση για τη αποχώρηση του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά:

Ανακοίνωση ΠΑΣ Κόρινθος 1963
Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Χρήστου Γιαλιά. Δυστυχώς διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που δεν καθιστούσε δυνατή την συνεργασία.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος πάντα στηριζόταν και εξακολουθεί να στηρίζεται στην Διοίκηση του, στους χορηγούς του και ΚΥΡΙΩΣ σε εσάς, τον κόσμο του!
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει σαν Διοίκηση και να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Στηρίζουμε το όνειρο !

 

mi.fi

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατα καποιον τροπο, αυτη η ξαφνικη και ανελπιστη(?), οσο και αδοξη αποχωρηση Γιαλιά απο τον ΠΑΣ Κόρινθος, θυμιζει εν πολλοις – αν και ακομη χειροτερη, εκεινη – την περιπτωση Μαρσέλο, Μαρτσέλο (πως, τελος παντων, τον λενε), στον Ολυμπιακό! Και αυτος ειχε ερθει, αλλα και επιπλεον μαλιστα, και ως “σωτ ήρας” και ως “μεσσίας”, προ ολιγον μολις μηνων – και συγκεκριμενα τον περασμενο Σεπτέμβριο – εδω στη χωρα μας, με ενα σωρο φανφαρες, γλεντια, πανηγυρισμους, υμνους, αποθεωσεις, επαινους, τυμπανοκρουσιες, και τεμεναδες, και τελικα το μονο που μας εμεινε, ηταν το να λυθει – αν δεν κανω λαθος, σημερα – και εκεινου το συμβολαιο με την ομαδα του Πειραιά… Ηθικον λοιπον, διδαγμα: “Μεγαλη μπουκια φαε, αλλα μεγαλη κουβεντα ποτε να μην λες”… Τασος

  2. Σίγουρα ο Αλέξης ο Κουγιας θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου σαν top παράγοντας-προεδρος !!Θα μπει σίγουρα δίπλα σε έναν Γιδοπουλο , Πατατουδη ,Ψωμιαδη ,Μελλισανιδη Βουλινο και Σαλιαρελη ,που έχουν αφήσει ,η γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο !!Τωρα μπαινω σε ξένα χωράφια αλλά ο Αλέξης είναι γάτος !!Αντε καλές Αποκριες σε όσους μασκαρευτούν και σε όσους παραμένουν «ντυμένοι «🤡

  3. Θα συμφωνήσω με τον κύριο Τάσο για την μπουκιά και την κουβέντα !!Και αυτο πάντα δικαιώνει πολλούς !!Τωρα μπαινω σε ξένα χωράφια αλλά θα σας πω ότι στην περίπτωση του Μαρτσέλο ουτε ξέρουμε ,ουτε θα μάθουμε τι έγινε !!Υποθεσεις παρατηρήσεις αγωνιστική κατάσταση και ότι άλλο πρόβλημα η προβλήματα είχε η περίπτωση του παίχτη αν ήθελαν τα έφτιαχναν και οι δυο πλευρές και θα χαιρόταν ολος ο Φιλαθλος κόσμος έναν σούπερ σταρ !!Σιγουρα δεν χειρίστηκαν σωστά το θέμα από ότι βλεπουμε όπως και σε πολλες άλλες περιπτώσεις παιχτών !!Καλη εβδομάδα σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog