Ξεκίνησε το έργο της «Ανάπλασης της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως» στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο της «Ανάπλασης της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως» στους Αγίους Θεοδώρους, προϋπολογισμού 365.872,69€ με πόρους του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά τη συνολική εικόνα και λειτουργία του χώρου, ενώ ταυτόχρονα θα επιτευχθεί η βιοκλιματική αναβάθμισή του. Με τη διατήρηση του Μνημείου και των υφιστάμενων δέντρων, πρόθεση του έργου είναι η δημιουργία μίας Πλατείας με τα κατάλληλα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά με στόχο την αναζωογόνηση του δημόσιου χώρου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Γιωργος Γκιωνης δήλωσε:

“Συνεχίζουμε με έργα ουσίας, μικρά και μεγάλα, που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και δίνουν νέα πνοή στην επισκεψιμότητα του τόπου μας».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα