Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θρίλερ» με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία. Παίζει η έκτη θέση!

- Advertisement -
  • Διέρρευσαν προχθες λαθεμένα, τα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία και δημιουργήθηκε ένας πανικός ομολογουμένως.

Αρχικά αναφέρθηκε το όνομα της Ανδριάνας Κουρούκλη, η οποία είχε κατέλθει για πρώτη φορά στο βουλευτικό του ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Ομως οι δικές μας πληροφορίες έλεγαν ότι η Ανδριάνα, αν και προτάθηκε ομόφωνα από την Τοπική Οργάνωση του Λουτρακίου, η ίδια για προσωπικούς λόγους είχε αρνηθεί εξ αρχής αυτή την πρόταση.

Ακουγόταν έντονα το όνομα της νεαρής δικηγόρου Ελενας Κονομόδη, που σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες είχε κλειδώσει κιόλας. Κρατήσαμε στάση αναμονής (πολλοί ρωτήσατε γιατί δεν δημοσιεύσαμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ)

Η μοναδική θέση που ακόμα βρίσκεταΙ υπό σκέψη είναι του πρώην βουλευτή Γιώργου Τσόγκα και του καθηγητή Χαράλαμπου Κασίμη. Και οι δυο ομολογουμένως έχουν το δικό τους «χαρτοφυλάκιο», πορεία και θέση στο κόμμα και διεκδικούν ο καθένας μια θέση στο βουλευτικό για τους δικούς τους λόγους.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ διότι στην επιτροπή που εξετάζει τις υποψηφιότητες, υπάρχει ισοψηφία σύμφωνα με πληροφορίες μας.

 

«Πονοκέφαλος» και ανακούφιση

Πονοκέφαλος δημιουργήθηκε αφ΄ενός στον νυν βουλευτή Γιώργο Ψυχογιό, ο οποίος με την υποψηφιότητα της κας Κουρούκλη έχανε μεγάλο μερίδιο ψηφοφόρων από το Δήμο Λουτρακίου. Το ίδιο ισχύει και για το Γιώργο Δέδε, ο οποίος αλιεύει πρωτίστως από την ίδια δεξαμενή. Η υποψηφιότητα της Ανδριάνας έβαζε αυτόματα φρένο και στους δύο.

Τηλέφωνα έπεσαν πρωί πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες μας για να μάθουν εν τέλει τι θα κάνει η Ανδριάνα. Ανακούφιση ένιωσαν όταν τελικά διαπιστώθηκε πως η κ Κουρούκλη εμμένει στην αρχική στάση τη μη επιθυμώντας να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για αυστηρά προσωπικούς της λόγους όπως προείπαμε.

Από την άλλη η υποψηφιότητα της φερέλπιδος νεαρής δικηγόρου Ελενας Κονομόδη, δημιουργεί επίσης πονοκέφαλο, αφού ήδη χαίρει ευρείας απήχησης. Αλλωστε είναι ένα νέο πρόσωπο, φρέσκο, όμορφο κορίτσι, μορφωμένο, με θέσεις και άποψη! Αυτό δε ζητούν πλέον οι πολίτες;

 

Το λάθος του ψηφοδελτίου (;)

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και προσπαθεί να την ξαναπάρει. Τα ψηφοδέλτιά του, επομένως, πρέπει να είναι απόλυτα νικηφόρα. Στην Κορινθία το λάθος είναι να πετάξουν έξω τον Γιώργο Τσόγκα ή το Χαράλαμπο Κασίμη, ο οποίοι σαφώς και έχουν περισσότερους σταυρούς από την Τζένη Σουκαρά. Ως πρώην βουλευτής, ο πρώτος, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του άλλωστε, ο δεύτερος επίσης ως ΓΓ!

 

Τρίβουν τα χέρια τους στο ΠΑΣΟΚ

Η μη υποψηφιότητα της Ελενας Κονομόδη ακούστηκε ευχάριστα στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας. Η μη υποψηφιότητα του Γιώργου Τσόγκα όμως αντισταθμίζει την ελπίδα τους, σύμφωνα με όσα λαμβάνουμε ως πληροφορίες τις τελευταίες ώρες.

Αποψη πολλών και η δική μας είναι. Γιώργος Ψυχογιός, Γιώργος Δέδες, Χαράλαμπος Κασίμης, Γιώργος Τσόγκας, Μαρία Θελερίτη, Ελενα Κονομόδη.

Ποιοι σκέφτηκαν τοπικά ή κεντρικά να αποκλείσουν  τον πρώην βουλευτή δε γνωρίζουμε, είναι και το 50-50, που θέλει ισάριθμες γυναίκες υποψηφιες. Ομως εδώ είναι εκλογές. Και οι σταυροί δεν έχουν φύλο!

 

Τελικώς Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξης 5

Γιώργος Ψυχογιός, Γιώργος Δέδες,  Ελενα Κονομόδη, Μαρία Θελερίτη, Τζένη Σουκαρά.

Εν αναμονή των αποφάσεων της επιτροπής του συριζα για την 6η θέση!

 

Χ@ρα

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πάντως θύμωσα πολύ με την υποψηφιότητα Δέδε και δεν θέλω να ακούσω ποτέ την λέξη ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θα χάσουν από εμένα και την οικογένεια μου είναι ένα πολύ καλό νούμερο σταυρόν και θα κάνω ότι μπορώ να αποτρέψω και άλλους εκτός από κουμπάρους και συγγενείς.Ολα γύρω από τους ίδιους πρέπει να σταματήσει αυτό.

  2. “Από την άλλη η υποψηφιότητα της φερέλπιδος νεαρής δικηγόρου Ελενας Κονομόδη, δημιουργεί επίσης πονοκέφαλο, αφού ήδη χαίρει ευρείας απήχησης. Αλλωστε είναι ένα νέο πρόσωπο, φρέσκο, όμορφο κορίτσι, μορφωμένο, με θέσεις και άποψη! Αυτό δε ζητούν πλέον οι πολίτες;”… Σχόλιο, Τάσου: Εγώ πάντως, προτιμώ, επιλέγω, καθώς και γουστάρω, εις το να ψηφίζω, την Χαρά!!! Μόνινα, συνεπέστατα, σταθερά και παντοτινά!!! Τάσος

  3. “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και προσπαθεί να την ξαναπάρει. Τα ψηφοδέλτιά του, επομένως, πρέπει να είναι απόλυτα νικηφόρα”… Σχόλιο, Τάσου: Ανεξαρτητως του αν ειναι, η και δεν ειναι κομμα εξουσιας, ο ΣΥΡΙΖΑ, η δικη μου η αισθηση και πεποιθηση Χαρά, ειναι πως ο,τι δεν πολυενδιαφερεται, αλλα ουτε και πολυσκοτιζεται, εις στο να ξανακυβερνησει την χώρα μας. Η “αντιπολιτευση” που κανει σε μια εξολοκληρου και καθολα αποτυχημενη και κακιστη (κατα γενικη ομολογια), κυβερνηση, ειναι απο χλιαρη, βαριεστημενη, ελλιπης, υποτονικη, αναιμικη, εως και εντελως απουσα, αφαντη και ανυπαρκτη, και η εντυπωση που βγαινει προς τα εξω – και δικαιως – ειναι λες και κανουν αγγαρεια και καταναγκαστικα εργα… Δυστυχως για την Ελλαδίτσα, ο Μητσοτάκης – και μεχρις στιγμης -παιζει μονος του, και χωρις αντιπαλο, κατ’ ουσιαν … Τασος

  4. H Χαρά σου ξαναέδωσε βήμα και το καταστρατηγείς εκ νέου. Σου έδειξε συμπόνοια και την εκμεταλλεύεσαι. Αλλά η Χαρά είναι Κυρία και δε θα γίνει ποτέ θύμα των κτηνωδών ενστίκτων σου. Γιαυτό καλύτερα ξέσπασε στα σουβλάκια σου.

  5. “H Χαρά σου έδειξε συμπόνοια(!!) και την εκμεταλλεύεσαι. Αλλά η Χαρά είναι Κυρία και δε θα γίνει ποτέ θύμα(!!) των κτηνωδών(!!!) ενστίκτων σου. Γιαυτό καλύτερα ξέσπασε στα σουβλάκια σου”…!!!! Αλήθεια, τι πίνετε και δεν μας δίνετε, η αλλιώς, και άρες μάρες κουκουνάρες και ασυνάρτητο-αρλουμποειδείς παλαβομάρες. Μιλάμε πως εδώ καθίσταται πέρα ως πέρα βέβαιον, σίγουρον, “ηλίου φαεινότερον”, σαφές, ξεκάθαρον, ολοφάνερον και προφανέστατον, κυρία Αλέκα, πως ο,τι δεν ξέρετε τι λέτε, συν και το ο,τι τα έχετε, δυστυχώς, και τελείως χαμένα… Πραγματικά, πολύ κρίμα την κοπέλα… Τασος

  6. Mε την πείνα που’χει αυτός, ακόμη και στην κυρά τασία του σύριζα μπορεί να τα ρίξει γιατί, όπως λέει, τα πάει καλά με τις γυναίκες από γεννησιμιού του. Η πολιτική δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

  7. Περί πιοτού δεν σε συμφέρει να μιλάς, γιατί μόνος σου τα είπες στην κ. Κωνσταντίνα. Όσα για τα υπόλοιπα, η καρδούλα σου το ξέρει. Είσαι, όπως δηλώνεις, και νυμφευμένος. Ντροπή σου να παρενοχλείς τις κοπέλες όχι μόνο της πόλης μας, αλλά γενικά. Οι κίβδηλοι άνδρες είναι γενικά αποκρουστικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog