Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το PSS Δίκτυο Σχολών Παναθηναϊκού ξεκίνησε τα OPEN DAY TRAINING από την Κόρινθο! (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Η Ακαδημία FOOTBALL CLUB ACADEMY, του Γιάννη Βασιλόπουλου στην Κόρινθο συνεργαζόμενη με το Δίκτυο Σχολών Παναθηναϊκού για το νομό Κορινθίας, άνοιξε τις πύλες της!

Με την έμπρακτη στήριξη του δήμου Κορινθίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξεκίνησε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου το διήμερο (20/2 & 21/2) για όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές  του νομού, ώστε να συμμετάσχουν στο Open Day Training και να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού!

*Σημειώνεται ότι αυτό θα γίνεται συχνά στην Κόρινθο και οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, να γνωρίσουν καινούριους φίλους και να περάσουν όμορφα αλλά και να αξιολογηθούν από τους έμπειρους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. 

Στο στάδιο βρέθηκε και ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Κώστα Αλάσσα και Κώστα Μπατσινίλα, υπευθύνων σχολών ποδοσφαίρου και scouting αντίστοιχα του Παναθηναϊκού.

Με τη σειρά του ο Κώστας Αλάσσας χάρισε στον δήμαρχο μια μπάλα ποδοσφαίρου με υπογραφές παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενώ υποσχέθηκε την επόμενη φορά να του φέρει και μία φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές των τωρινών παιχτών της ομάδας.

Ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε και είπε πως θα χαρίσει τα δώρα με τη σειρά του στο γιο του που είναι θερμός φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

 

Η Ακαδημία  FOOTBALL CLUB ACADEMY του Γιάννη Βασιλόπουλου λοιπόν,  περιμένει τους αθλητές της Κορινθίας, ανεξάρτητα σε ποια ακαδημία ανήκουν, να συμμετέχουν το διήμερο 20/2 & 21/2 στο Open Day Training, ώστε να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού!

Το ίδιο τόνισε στην κάμερα του korinthia24 και o Κώστας Αλάσσας, υπεύθυνος σχολών ποδοσφαίρου της Παε Παναθηναϊκός.

Δυο ημέρες γεμάτες τεχνική, προπόνηση ,τεστ δεξιοτήτων κ αντίληψης και αρκετό παιχνίδι θα αποτελέσουν το καλύτερο έναυσμα για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να κατανοήσουν τη σωστότερη διάσταση της φιλοσοφίας που πρέπει να διέπει τους σημερινούς ποδοσφαιριστές!

Ηλικιακές κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος:  Κ8, Κ9, Κ10, Κ12, Κ14
Για περισσότερες Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
☎️6947 941 506

Μετά το πέρας των δοκιμαστικών , οι αθλητές που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στις μικτές ομάδες του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού! 

 

επιμέλεια Χ@ρά

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω Κώστας Μπατσινιλας !!Δεν τον ακουγαμε τώρα τελευταία στα νεα της ομάδας του ΠΑΟ ότι ήταν στης ακαδημίες !Να γιατί παρακολουθούμε το μπλογκ και το Κορίνθια 24 να μαθαίνουμε !!

  2. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί ο Μπατσινιλας ήταν κάτι σαν τον Ιμπραιμοβιτς να φανταστητε !!Αλογο που λέγαμε παλιά !!Τωρα που είπα Ιμπραιμοβιτς να σας πω ότι είναι εκτος από παιχταρας και μπίζνεσμαν καλος !Εχει μια εταιρία εκεί στην Σουηδία και φτιάχνει γήπεδα σε διάφορες πόλεις και χώρες !Σημερα διάβασα ότι αγορασε μια περιοχή έξω από την Λάρισα που ήταν κάτι σκυλάδικα και αλλά μαγαζιά για να φτιάξει και εκεί γήπεδα !!Αντε να δούμε αν ο Μπατσινιλας βρει κανένα παίχτη σαν και αυτόν εκεί στις ακαδημίες !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog