Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Βασίλισσα του καρναβαλιού η 17χρονη Miss Young Iωάννα Πολύδωρα

- Advertisement -

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ !

Το Κορινθιακό Καρναβάλι αποκτά Βασίλισσα! Η Ιωάννα Πολύδωρα, ένα κορίτσι πανέμορφο, γλυκύτατο, μόλις 17 ετών, μαθήτρια Λυκείου στην Κόρινθο σήμερα, με σωρεία τίτλων ομορφιάς – και όχι άδικα-  (1.Miss teen galaxy 2018 Bucharest , 2.Miss young 2019 , 3. Miss young 2020 Πελλοπονησιακά Καλλιστεία , 4.Miss body 2020 5. 1 R.U Miss young Hellas  )ηγείται για πρώτη φορά στα Κορινθιακά δρώμενα, της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης!

 Την Ιωάννα υποδέχτηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς στο γραφείο του Δημάρχου όπου και κατεγράφησαν τα πρώτα κλικ!

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της μεγάλης παρέλασης το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με πλέον των 1200 καρναβαλιστών ενώ εντύπωση προκάλεσαν τόσο στο δήμαρχο όσο και στον αντιδήμαρχο οι τίτλοι ομορφιάς που έχει κατακτήσει η Ιωάννα αν και είναι μόλις 17 ετών!

Όσο για το άρμα της Βασίλισσας; «Είναι έκπληξη» απάντησε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζαχαριάς δίνοντας ραντεβού σε όλους το Σάββατο! ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;;;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τονι Σφηνο miss young Ιωάννα όλοι Κόρινθο θα παμε !!Μεσα στα αλλά έχει και ντέρμπι αύριο !!ο πρωταθλητής με τον κυπελλουχο δηλαδή Ολυμπιακός με Παναθηναϊκό !!Μετα από Τονι και Ιωάννα λίγο Μασουρας και Παλασιος πάει ταμάμ !!Καλες Αποκριες και καλή διασκέδαση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog