Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οργή γονέων για απόφαση της Πρωτοβάθμιας

- Advertisement -

Αγανάκτηση έχει προκληθεί στις τάξεις γονέων δημοτικού σχολείου της Κορίνθου μετά την αιφνίδια απόφαση της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης να αλλάξει το ωράριο του ολοήμερου σχολείου!

Η απόφαση κοινοποιήθηκε με email στους γονείς στις 28 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και με ισχύ από την Πέμπτη 2 Μαρτίου!

Η απόφαση αλλάζει το ωράριο του ολοήμερου σχολείου και ορίζει ως ώρα σχολάσματος και παραλαβής παιδιών από τους γονείς την 3η μεσημβρινή και όχι την 4η όπως ίσχυε έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η αγανάκτηση των γονιών έγκειται στην αιφνίδια αλλαγή και παρ ότι υπήρχε χρόνος, ακόμα και προ του τριημέρου, να κοινοποιηθεί στους γονείς ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τις αλλαγές, πράγμα που δεν είναι εύκολο για όλους αφού πολλοί εξ αυτών δεν δύναται να τροποποιήσουν τα ωράρια εργασίας τους, πόσο δε μάλλον σε μόλις 2 24ωρα.

 

Οι γονείς θέτουν ερωτήματα για την διαδικασία και το αιφνίδιο της απόφασης, την ενημέρωση τους την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά και βέβαια εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους λόγους οι οποίοι λόγοι προκαλούν μια ακόμα αλλαγή και διαταραχή στο οικογενειακό πρόγραμμα και το πρόγραμμα των παιδιών.

 

  • Το έγγραφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας το οποίο και δημοσιεύουμε μιλά επίσης για διακοπή λειτουργίας της σχολικής βιβλιοθήκης λόγω μετακίνησης εκπαιδευτικού για αναγκαιότητα κάλυψης κενών!

Xara

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog