Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ανείπωτη η θλίψη» αλλά οι χορηγούμενες στο fb καλά κρατούν….(ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Εσπευσαν  οι πολιτικοί του νομού Κορινθίας να εκφράσουν τη βαθιά οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών που συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα.

Απ’ άκρη σ΄άκρη οι Ελληνες πενθούν και κλαίνε για τα αδικοχαμένα παιδιά και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες των μοιραίων τρένων.

Ανάμεσα λοιπόν στους πολιτικούς που έσπευσαν από τους πρώτους να δηλώσουν δημόσια την οδύνη τους είναι και ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός.

 

Συνεχίζοντας τις αναρτήσεις του ο βουλευτής δεν καπηλεύεται το γεγονός πολιτικά

Παρ΄όλη τη θλίψη του βουλευτή οι χορηγούμενες στα social media καλά κρατούν! Παρ΄όλη την τραγωδία που δεκάδες άνθρωποι έχασα τη ζωή τους, ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός, σαφέστατα δεν ξεχνά ότι έχουμε εκλογές που φυσικά προσδοκά να κατακτήσει την πρωτιά του ψηφοδελτίου και δεν επαναπαύεται.

Δεν μπήκε στον κόπο παρ΄όλη τη θλίψη του να θέσει σε αναστολή τις χορηγούμενες  πολιτικού περιεχομένου διαφημίσεις του, δεν αφήνει παρ΄όλη τη θλίψη του, τους πολίτες να ξεχάσουν ότι είναι υποψήφιος βουλευτής, ακόμα και αυτές τις ώρες που ολόκληρη η χώρα έχει παγώσει από το φρικιαστικό δυστύχημα.

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί….

 

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση Βαρεμένου-Καραμανλή όταν οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών έχασαν τη ζωή τους

«Αναμένουμε πότε και η κ. Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης»

Η χθεσινή τραγωδία είναι ένα πικρό μάθημα σε όσους σπεύδουν ως αδίστακτοι καιροσκόποι να κεφαλαιοποιήσουν ανθρώπινες τραγωδίες για να εδραιώσουν την πολιτική τους ύπαρξη. Οποιος καπηλεύεται τον ανθρώπινο πόνο κινδυνεύει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα…

 

 

Χαρα

 

Aκολουθεί η καρφιτσωμένη δημοσίευση του Γιώργου Ψυχογιού στο προφίλ του, ενώ οι σχολιασμοί του για την τραγωδία που αναφέρονται παραπάνω, ακολουθούν….

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ΣΎΡΙΖΑ κάνει και καθιστική διαμαρτυρία στα περιβολάκια σήμερα…μπράβο και <<καλα>> κάνουν ….Για την τραγωδία στο ΜΆΤΙ ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ???Η μήπως δεν τους έπαιρνε τότε?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog