Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με το Τμήμα Αιμοδοσίας, από την πρώτη στιγμή του τραγικού σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη, ανταποκρίνεται στην επείγουσα έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), με συνεχιζόμενες αποστολές μονάδων αίματος για τις ανάγκες των τραυματιών.

Χθές, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, στο Τμήμα πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. , με συγκινητική προσέλευση και συμμετοχή. Επίσης αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, κατόπιν συνεννόησης με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Βραχάτι, για τους εθελοντές της γύρω περιοχής.

Σήμερα, Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023, η προσφορά αίματος συνεχίζεται έως τις 19:00 μ.μ.. Αντίστοιχη δράση υλοποιείται και στο εργοστάσιο LANDIS +GYR A.E. κατά τις πρωινές ώρες.

 

  • “Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές, θα ενημερώνονται τις προσεχείς ημέρες, με καθημερινά Δελτία, σχετικά με τυχόν διαφοροποιήσεις του χρόνου υποδοχής αιμοδοτών στο Νοσοκομείο, προκειμένου να συνδράμουν, με τρόπο ανεκτίμητο, στην βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών της πρωτόγνωρης αυτής τραγωδίας.”

 

Ο Διοικητής,
Γρηγόρης Καρπούζης

 

  • Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας «άνθρωπος» μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά.