Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκινάει η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ στην Αργολίδα

- Advertisement -

Ξεκινάει η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ στην Αργολίδα από την Τρίτη 07 Μαρτίου 2023 έως και την Πέμπτη 09 Μαρτίου 2023.

Για τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ των πράξεων 2015-2016 και 2018-2019, με είδη παντοπωλείου, νωπά προϊόντα και είδη Β.Υ.Σ.

Μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με επικεφαλής εταίρο –Δικαιούχο – την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) ενημερώνει τους πολίτες για την διανομή.
Το πρόγραμμα της διανομής

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διανομής, έχει ως εξής :

Σύνολο στην Π.Ε. Αργολίδας: Δικαιούχοι 1.423

ΤΡΙΤΗ 07/03/2023 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.

Α) Δικαιούχοι Δήμου Άργους (πλην ΡΟΜΑ) Α -Κ στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν. Κίου)

Β) Δικαιούχοι ΡΟΜΑ Δήμου Άργους στο Αγροτικό-δημόσιο κτηνιατρείο Άργους: (Πίνδου 46 – πριν το 2ο Δημοτικό σχολείο Άργους)

Γ) Δικαιούχοι Δήμου Ερμιονίδας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κρανιδίου (περιοχή Αυλώνα)
ΤΕΤΑΡΤΗ 08/03/2023

Α) Δικαιούχοι Δήμου Άργους-Μυκηνών (πλήν ΡΟΜΑ) Λ – Ω στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν. Κίου) 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.

Β) Δικαιούχοι Δήμου Επιδαύρου στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Βασιλείου στο Λυγουριό: 9.00π.μ. έως 13.00μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ 09/03/2023 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.

Α) Δικαιούχοι Δήμου Ναυπλιέων (πλήν ΡΟΜΑ) στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν. Κίου)

Β) Δικαιούχοι ΡΟΜΑ Δήμου Ναυπλιέων – στο κτίριο του Κλειστού Γυμναστήριου Ναυπλίου

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του Δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο). Επίσης τα πακέτα των προϊόντων, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή

 

  • Οι ωφελούμενοι έχουν δικαίωμα λήψης του πακέτου που τους αναλογεί για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται η διανομή. Όταν η διανομή περατωθεί οι ωφελούμενοι δεν έχουν δικαίωμα λήψης αυτού.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog