Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κόρινθος: Γυναίκα υποψήφια για την Προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου!

- Advertisement -
  • Οι εκλογές στο συλλογικό όργανο των εμπόρων της Κορίνθου πλησιάζουν και οι ζυμώσεις είναι πολλές και έντονες.

Ο εν ενεργεία Πρόεδρος Βασίλης Γεώργαρης δεν αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος αφού όλα δείχνουν πως για 2η φορά θα κατέλθει στα αυτοδιοικητικά κοινά του δήμου Κορινθίων, ήδη έχει οριστεί από τον Δήμαρχο Κορινθίων στην αντιπροεδρία του δημοτικού λιμενικού ταμείου.

Το ποιός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος λοιπόν είναι ένα ερώτημα βασανιστικό αφού το όργανο αναμένεται στην επόμενη 5ετία να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, μην ξεχνάμε πως επίκειται η έναρξη του σπουδαίου για την αγορά της Κορίνθου έργου του open mall, έργο που εκτελεί ο εμπορικός σύλλογος σε συνεργασία με τον δήμο.

Η διάδοχη κατάσταση λοιπόν για τον Βασίλη Γεώργαρη είναι ένα ζήτημα που «καίει» και ο νυν Πρόεδρος ουδόλως εξαιτίας του επιθυμεί να καεί!

 

Σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του KORINTHIA24, οι σκέψεις προσανατολίζονται σε πρόσωπο ― έκπληξη! Πρόσωπο που δραστηριοποιείται εννοείται στην αγορά της Κορίνθου αλλά όμως είναι γένους…θηλυκού!

Οι σκέψεις που οδηγούν σε αυτήν την επιλογή είναι σκέψεις ανανέωσης σαφώς αλλά και πρωτοπορίας αφού ποτέ ξανά στον εμπορικό σύλλογο της Κορίνθου δεν έχει αναδειχθεί γυναίκα Πρόεδρος, η Κορινθία καταγράφει γυναικεία παρουσία στην Προεδρία της ΟΕΒΕ με την κ.Μαρίνα Ταουξίδη η οποία παρέδωσε ηνία στον κ.Τάσο Μποζίκη, σημερινό πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

 

Το σενάριο της γυναικείας υποψηφιότητας καθημερινά δυναμώνει στο μυαλό και στον σχεδιασμό της ομάδας Γεώργαρη , ιδιαιτέρως δε αφού τα σημερινά μέλη της διοίκησης και κυρίως οι δυο αντιπρόεδροι δεν επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα προεδρίας!

 

Το όνομα που υπάρχει στα χαρτιά του Προέδρου είναι αξιόλογο! Παρουσία «προεδρική» αν μη τι άλλο σε όλα τα επίπεδα!

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ και επισήμως!

 

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog