Πραγματικά απίστευτο και εξοργιστικό το γεγονός στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου.

ΝΤΡΟΠΗ! Στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε….. (ΦΩΤΟ)

Αν και από την πρώτη στιγμή παρατηρήσαμε ότι η σημαία στο Ναό της Δικαιοσύνης, το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης δεν ήταν μεσίστια (σημαία που κυματίζει κάτω από την κορυφή του ιστού. Σε πολλές χώρες αυτό θεωρείται ως ένδειξη σεβασμού, πένθους)

περιμέναμε να μην σταθούν οι υπεύθυνοι σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, δυσλειτουργίες ή τυπικές εντολές και να πράξουν τα δέοντα.

Οπως μάθαμε, μετά το δημοσίευμα έγιναν κάποια τηλεφωνήματα και κάποιες ενέργειες για να διορθωθεί το λάθος αλλά τελικώς, οι ιθύνοντες περίμεναν να λάβουν έγγραφο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να το πράξουν.

Υπενθυμίζεται ότι με κυβερνητική εντολή κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος σε δύο σημεία. Μεσίστιες σημαίες να κυματίζουν σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή όλων των εορταστικών, πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Πολλές υπηρεσίες δεν περίμεναν βεβαίως να αποσταλεί έγγραφο από τις αρμόδιες αρχές τους και έπραξαν το αυτονότητο ευθύς αμέσως αφού το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, συγκλόνισε ακόμα και τις πέτρες…

Στο Ναό της δικαιοσύνης,  η σημαία τρεις μέρες, εθνικού πένθους, ανείπωτης τραγωδίας, κυμάτιζε σα να είχαμε γιορτή…..

 

Χ@ρα