Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δικαστικό μέγαρο: Δεν κυμάτισε μεσίστια η σημαία ….γιατί δεν τους έστειλαν έγγραφο!

- Advertisement -

Πραγματικά απίστευτο και εξοργιστικό το γεγονός στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου.

ΝΤΡΟΠΗ! Στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε….. (ΦΩΤΟ)

Αν και από την πρώτη στιγμή παρατηρήσαμε ότι η σημαία στο Ναό της Δικαιοσύνης, το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης δεν ήταν μεσίστια (σημαία που κυματίζει κάτω από την κορυφή του ιστού. Σε πολλές χώρες αυτό θεωρείται ως ένδειξη σεβασμού, πένθους)

περιμέναμε να μην σταθούν οι υπεύθυνοι σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, δυσλειτουργίες ή τυπικές εντολές και να πράξουν τα δέοντα.

Οπως μάθαμε, μετά το δημοσίευμα έγιναν κάποια τηλεφωνήματα και κάποιες ενέργειες για να διορθωθεί το λάθος αλλά τελικώς, οι ιθύνοντες περίμεναν να λάβουν έγγραφο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να το πράξουν.

Υπενθυμίζεται ότι με κυβερνητική εντολή κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος σε δύο σημεία. Μεσίστιες σημαίες να κυματίζουν σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή όλων των εορταστικών, πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Πολλές υπηρεσίες δεν περίμεναν βεβαίως να αποσταλεί έγγραφο από τις αρμόδιες αρχές τους και έπραξαν το αυτονότητο ευθύς αμέσως αφού το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, συγκλόνισε ακόμα και τις πέτρες…

Στο Ναό της δικαιοσύνης,  η σημαία τρεις μέρες, εθνικού πένθους, ανείπωτης τραγωδίας, κυμάτιζε σα να είχαμε γιορτή…..

 

Χ@ρα

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η μεγίστη ντροπη, προκληση, ξεφτιλα και καταισχυνη που περιγραφεις πιο πανω, αγανακτησμενη και εξοργισμενη, ξερεις για πιο λογο συνεβει, αλλα και θα συνεχιζει, δυστυχως, να συμβαινει, Χαρά? Διοτι πολυ απλα, σε ετουτη τη χωρα μας, δεν κανουμε ποτε μας τιποτα και το οτιδηποτε, με αυθεντικη, αληθινη, ντομπρα, σταρατη, γνησια και ειλικρινη διαθεση, ευχαριστηση, προθυμια και θεληση. Σχεδον τα παντα ολα, εις σε ετουτο τον τοπο μας, γινονται, με εναν καποιον – θα ελεγα – κατ’ αναγκαστικό τροπο, και με μιας μορφης και ενα ειδους… πιεσεως, μα επισης, και εντελως ψευτικα, κιβδηλα, θεατρινίστικα, εκβιαστικα, προσποιητα, και υποκριτικα… Τασος

  2. Μάλλον δεν θα κατάλαβαν τίποτα από όλα αυτά που έχουν γίνει γιατί θα ήταν αφοσιωμένοι με τα facebook και τα instagram που καιρός για οτιδήποτε άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog