Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κερδίζει τη μάχη o μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

- Advertisement -
  • «Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης» λέει ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για τον μοναδικό άνθρωπο που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μεγάλη μάχη και όπως λέει ο πατέρας του σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές, από τέτοια, από αυτά, έχουμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

 

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους» ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου.

 

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε»

 

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε» λέει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Βάσω, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο προς τη Θεσσαλονίκη, ούσα στο τρίτο βαγόνι.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog