Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Λήξη συναγερμού για το ολοήμερο στο 2ο δημοτικό – Άλλαξε η απόφαση της πρωτοβάθμιας

- Advertisement -

Λύση βρέθηκε στο ζήτημα που δημιουργήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου από την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης να τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας του ολοήμερου στο 2ο δημοτικό σχολείο της Κορίνθου, αλλαγή η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των γονιών οι οποίοι κλήθηκαν μόλις σε δυο 24ωρα να βρουν λύση ώστε να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο στις 3 το μεσημέρι και όχι στις 4.  

Η αλλαγή, σύμφωνα με τους γονείς, ήταν αιφνίδια και γνωστοποιήθηκε αμέσως μετά το τριήμερο. Η Διεύθυνση προσπαθούσε να καλύψει κενά σε άλλες σχολικές μονάδες ωστόσο η αντίδραση των γονέων οδήγησε σε επαναπροσδιορισμό και τελικά σε αποκατάσταση.  

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους γονείς βρέθηκε λύση, το ωράριο παραμένει ως έχει, και το ολοήμερο σχολείο θα σχολάει κανονικά στις 4 χωρίς να διαταράσσεται  το οικογενειακό πρόγραμμα και το πρόγραμμα των παιδιών.  

Xara

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλα συγγνώμη, απο την 8γδοη η ωρα προ μεσημβριας, καθεσαι και γραφεις και εσυ βρε Χαρά?!!!! Σου αστειεύομαι, φυσικά!!! ΥΓ. Εμενα παντως, που πολλες φορες ξυπναω βιαιως και αποτομα, καθως επισης, και εκτινασσομαι σαν ελατηριον (τινγκ!), απο το κρεβατι μου (συνηθως απο εφιαλτες), μες στα αγρια χαραματα και κατοπιν γραφω – επι παραδειγματι – και στις τεσσερις η και πεντε η ωρα τα ξημερωματα, εξυπακουεται και εννοειται, πως ο,τι εις αυτο, δεν με ξεπερνάς!!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog