Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μικροεπεισόδιο με χαροκαμένο άνδρα από το Μάτι στα Περιβολάκια (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Πάνω από 150 άτομα παραβρέθηκαν στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη στην Κόρινθο για να διαμαρτυρηθούν σιωπηρά για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Το πανελλήνιο κάλεσμα είχε κάνει η ΜΚΟ Αλληλεγγύη για Όλους,η οποία ΜΚΟ όπως είχαμε γράψει χθες φέρεται να έχει σχέση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε αφού στην πλατεία έδωσαν το παρόν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου στον νομό καθώς και στελέχη του κόμματος.Θα μπορούσε το κάλεσμα να το κάνει ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ όμορφα και αντρίκεια και να μην έβαζε μπροστά μια ΜΚΟ αλλά οκ.

Στην πλατεία πήγαν και άνθρωποι που δεν ήθελαν να χρωματιστούν ή να καπελωθούν από κόμματα όπως επίσης και ένας χαροκαμένος Παναγιώτης,κάτοικος Κορίνθου, που έχασε την αγαπημένη του γυναίκα Καλλιόπη Σιαπκαρά στο Μάτι 

Η παρουσία του Παναγιώτη με μια μαύρη σημαία στην οποία είχε γράψει ΜΑΤΙ 104 και ΤΕΜΠΗ 57 ενώ κρατούσε την φωτογραφία της όμορφης Καλλιόπης που κάηκε στην φωτιά, δεν άρεσε καθόλου στον πρώην γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπασταμόπουλο,ο οποίος παρατήρησε από νωρίς τον Παναγιώτη λέγοντας του ότι:

Η σημερινή διαμαρτυρία δεν έχει καμία σχέση με αυτ ό(το Μάτι) και το σημερινό κάλεσμα έχει συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά!

Στην συνέχεια ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ-χάνοντας προφανώς την ψυχραιμία του- απευθυνόμενος σε άλλον διαμαρτυρόμενο ο οποίος έλεγε είμαστε εδώ εκτός κομμάτων όλοι γι’αυτό μαζευτήκαμε πήγε επιδεικτικά μπροστά του λέγοντας του ότι εγώ θέλω να είμαι από κόμμα!

Στο βίντεο του korinthia24 θα δείτε όλα τα επίμαχα σημεία καθώς και την κατάθεση ψυχής του χαροκαμένου άνδρα, που λίγο έλειψε να καεί και ο ίδιος και το παιδί του στο Μάτι….

Κείμενο:mifi

Βίντεο-φώτο:Δημήτρης Ράββαρης

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχικά να σας πώ ότι ο κύριος δεν είναι από το Μάτι,αλλά Κορίνθιος συμπολίτης μας.Ενας άνθρωπος που παλεύει να ζήσει χωρίς μητέρα το παιδί του,που χάθηκε με τόσο ασχημο τρόπο κ βιώνει εκ νέου το δράμα του.σεβασμός στο πρόσωπό του κ στην αξιοπρέπεια του.

  2. Απόλυτο δίκιο στο Παναγιώτη και στο δικό του πόνο .Αυτός από το κόμμα τι ήθελε αυτοί δεν ανοικουν να είναι πουθενά

  3. Μέρος μιας προηγούμενης εθνικής τραγωδίας ειναι ο κυριος.Καλα εκανε και εξέφρασε τον πονο του.Ποιοι ηταν αυτοί οι κομματικοποιημενοι “δημοκράτες” που του την είπαν του ανθρωπου?Σα δε ντρεπόμαστε λιγο.Που πατάνε πανω στα θύματα για να κερδίσουν ψήφους τα κοπρόσκυλα!!!!Φτάνει πια με τα σιχαματα.Δεν εχουν τσιπα τα αποβρασματα και εμφανίζονται κιολας!Ολοι κλαινε τα νεα παιδια μας που χαθηκαν και εχουν το θρασος να σηκωσουν και κεφαλι.Δρομο ολοι οι αχρηστοι,τεμπεληδες χαραμοφαηδες.

  4. Οι συριζαίοι δεν δείχνουν ποτέ θλίψη στο ανθρώπινο δράμα αντιφρονούντα. Αντιθέτως, θα σπάσουν την πόλη αν κάτι αφορά σύντροφο και συναγωνιστή. Ο σεβασμός του στην ανθρώπινη ζωή είναι επιλεκτικός.

  5. Οι νεκροί στο Μάτι συνδέονται με το πρόσφατο πολύνεκρο. Διότι1. Αποδεικνυει ότι οι πολιτικοί έχουν το λαό αναλώσιμο2. Ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τον ΟΣΕ σε Ιταλούς χωρίς σωστή πρόβλεψη για να βάλουν αυτοί τα συστήματα ασφαλείας και όχι το ελληνικό δημόσιο.3. Όλοι οι πολιτικοί εργαζοντ;ι στο ίδιο μαγαζι τη Βουλή.

  6. Με αυτές τις άθλιες συμπεριφορές κύριοι του Συριζα , καταφέρατε το εξής : Άνθρωποι που δεν είναι δεξιοί να ψηφίζουν Μητσοτάκη για να μην βγείτε εσείς .

  7. βλέπουμε πως θεωρούν οι συριζαίοι την δημοκρατία!!!!!!!!Αλήθεια τι διαφέρει απο τον φασισμό, όταν προσπαθείς να φυμώσεις όσους έχουν διαφορετική άποψη απο εσένα;;;;;Μίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog